HÚSVÉTI GASZTRONÓMIA A RAMA PROFESSIONAL TERMÉKEIVEL – HAGYOMÁNYOK TALÁLKOZÁSA A MODERN KONYHAI ALAPANYAGOKKAL
A szállodák és éttermek a húsvéti időszakban számos olyan egyedi élményt kínálnak, amelyek nemcsak az ünnepi hangulatot, hanem a finom ételek élvezetét is biztosítják. Az asztalra kerülő fogások általában a bőséget és a tavaszi megújulást szimbolizálják. A Rama Professional termékei évtizedek óta jelen vannak a professzionális konyhákban, így a Húsvéti menü elkészítésénél sem hiányozhatnak, legyen szó húsok, zöldségek grillezéséről, krémek, levesek és mártások készítéséről, vagy akár egy habos desszert összeállításáról.
Miért választják a HoReCa szektorban a Rama Professional termékeket?
A vendéglátóipar, különösen a HoReCa szektor (hotelek, éttermek, kávézók), kiemelt figyelmet fordít a minőségi alapanyagok használatára, hiszen ezek alapvetően meghatározzák az elkészült ételek és desszertek ízét, állagát és megjelenését. A Rama Professional termékek népszerűsége ebben az iparágban nem véletlen: ezek a termékek kifejezetten a professzionális felhasználók igényeihez igazodva készülnek, biztosítva a megbízhatóságot és a kiváló teljesítményt.
A Rama Professional termékek előnyei
A Rama Professional termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a nagyüzemi konyhák és cukrászatok elvárásainak. Az egyik legnagyobb előnye ezeknek a termékeknek az állandó minőség, amely garantálja, hogy az elkészült ételek minden alkalommal ugyanolyan ízletesek és esztétikusak legyenek. Emellett gazdaságos felhasználást is kínálnak, hiszen magas zsírtartalmuknak köszönhetően kisebb mennyiség is elegendő lehet belőlük.
Melyik terméket miért ajánljuk?
- Rama Professional sütőmargarin: Ideális választás süteményekhez és pékárukhoz, mivel kiválóan tartja az állagát sütés közben, és segít elérni a kívánt omlós vagy ropogós textúrát. Továbbá semleges íze miatt nem befolyásolja az elkészült édességek ízvilágát.
- Rama Professional főzőkrém: Ez a termék tökéletes választás levesekhez, szószokhoz és egyéb főtt ételekhez. Ez a termék tökéletes választás levesekhez, szószokhoz és egyéb főtt ételekhez. Stabilitása miatt (hő-, sav- és alkoholstabil) nem csapódik ki magas hőmérsékleten sem, így biztosítja az étel krémes állagát.
- Rama Professional habalap: Kiválóan alkalmazható desszertekhez és tortákhoz. 31%-os zsírtartalmú növényi főzőkrém és habalap mennyiségi szempontból is kiváló, hiszen 1 liter habalapból 2,5 liter kész, selymes hab készíthető, mely hűtőben tárolva 48 órán át megtartja állagát, így az előkészítési fázishoz is hozzájárul, időhatékony. A termékek hosszú ideig megőrzik krémes állagukat, így ideálisak akár hosszabb távú melegentartásra, például közétkeztetési szolgáltatások vagy rendezvények során.
A HoReCa szektorban dolgozó szakemberek számára elengedhetetlen, hogy olyan alapanyagokat használjanak, amelyekkel időt takaríthatnak meg, miközben garantáltan magas színvonalú eredményt érhetnek el. A Rama Professional termékek pontosan ezt kínálják: megbízhatóságot, gazdaságosságot és kiváló minőséget. Ezért is váltak nélkülözhetetlenné számos étterem és cukrászda konyhájában.
Kapcsolódó cikkeink
Gordon Ramsay a Florával lépett partnerségre
A világhírű séf, Gordon Ramsay együttműködésre lépett a Flora Food…
Tovább olvasom >Visszajönnek a klasszikus pálinkaízek
2024 igazán jó évnek számított a gyümölcsök tekintetében az Alföldön,…
Tovább olvasom >Show és paprika
Capsicum Club néven nyitott gasztronómiai és közösségi helyszínt az Univer…
Tovább olvasom >További cikkeink
A sajátmárkák világa újra Amszterdamba költözik – interjú Peggy Davies-zel, a PLMA elnökével
A PLMA 2025-ös World of Private Label szakkiállítása újra Amszterdamba…
Tovább olvasom >Hagyományos péksütemények kiváló minőségben, generációkon át
A Pécsváradon alapított Aranycipó Kft. immár több mint harminc éve…
Tovább olvasom >„Az idei év legfontosabb feladata a tudásátadás” – Interjú Papp Zsolttal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2025-ben kiemelt célként tűzte ki az…
Tovább olvasom >