Húsipari Szakmai Nap

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 10. 13. 12:30

Hasznos információkat szerezhet a minisztériumi, hatósági és minőségügyi szakemberektől a 2016. október 20-án megrendezésre kerülő Húsipari Szakmai Napon.

Időpont: 2016. október 20. (csütörtök)
 Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar K. épület, Díszterem
(1118 Budapest, Villányi út 29-43.)
 
Témakörök
A SPAR húsbeszerzési stratégiája
Hatósági aktualitások a hús- és baromfiipar ellenőrzésében
KMS audit tapasztalatok és tervek
Higiéniai megoldások
Húsminőség: Állattenyésztési, vágástechnológiai és gasztronómiai szempontok
Baromfihús: Minőségi hús & MSM
Emelt szintű húsipari Élelmiszerkönyv tervezete
 
Részvételi díj:  19 900 Ft + ÁFA
 
Jelentkezés, részletes program és további információk: www.lexodus.hu/IFS
 
Tisztelettel várjuk rendezvényünkön:
 
a Szervezők

(X)

Kapcsolódó cikkeink