Húsipari Szakmai Nap
Hasznos információkat szerezhet a minisztériumi, hatósági és minőségügyi szakemberektől a 2016. október 20-án megrendezésre kerülő Húsipari Szakmai Napon.
Időpont: 2016. október 20. (csütörtök)
Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar K. épület, Díszterem
(1118 Budapest, Villányi út 29-43.)
Témakörök
A SPAR húsbeszerzési stratégiája
Hatósági aktualitások a hús- és baromfiipar ellenőrzésében
KMS audit tapasztalatok és tervek
Higiéniai megoldások
Húsminőség: Állattenyésztési, vágástechnológiai és gasztronómiai szempontok
Baromfihús: Minőségi hús & MSM
Emelt szintű húsipari Élelmiszerkönyv tervezete
Részvételi díj: 19 900 Ft + ÁFA
Jelentkezés, részletes program és további információk: www.lexodus.hu/IFS
Tisztelettel várjuk rendezvényünkön:
a Szervezők
(X)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ritmusváltás előtt a magyar intermodális forgalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A döntések 89%-a a nőké, mégis úgy érzik, figyelmen kívül hagyják őket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szigorodnak a csomagolásokra vonatkozó előírások – versenyelőny vagy kockázat?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >


