Húsakadémia-képzés a Tescóban
Magyarországon egyedülálló képzést indított a Tesco. Az áruházlánc Húsakadémia elnevezésű programjának keretében rendszeres, többszintű oktatást kapnak a húspultnál dolgozó munkatársak, és elsajátítanak minden tudnivalót a friss húsok kezelésével kapcsolatban.
A program fő célja az volt, hogy a pultos kiszolgálás minősége még magasabb szintre emelkedjen a Tesco áruházaiban, ezáltal is elősegítve vásárlóik életre szóló hűségének elnyerését. A képzés hatására a kiszolgálás színvonala és a vásárlók megelégedettsége is jelentősen javult. Mostanra több mint 200 dolgozójuk végezte már el sikeresen a Húsakadémiát.
A 14 hétig tartó programot a hús- és baromfieladók számára dolgozták ki.
Hajdu Péter hús szakoktató a következőket mondta el a húsakadémiai képzéssel kapcsolatban:
„A Húsakadémiát elvégző dolgozóink szakszerűbb kiszolgálást nyújtanak vásárlóink részére, termékismeretük magabiztossá teszi őket a mindennapi munka folyamán. Sok dolgozót tudtunk fejleszteni a jobb kiszolgálás és a magasabb szintű munkavégzés elérése érdekében. A képzés eredményességét igazolják a pozitív vásárlói visszajelzések.”
A fejlesztésnél a fókuszban a következő területek álltak:
• Termékkihelyezés a pultokban
• Termékismeret/húsrészek, főzési, felhasználási módok
• Kiszolgálási ismeretek
• Minőségi ismeretek megerősítése
• Tárolási, árukezelési folyamatok
• Higiéniai folyamatok betartása
A Tesco a következő években is kiemelt figyelmet fordít a hús- és baromfiterületen dolgozó munkatársak fejlesztésére.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rangos díjakkal ismerték el a SPAR kevesebb műanyagot igénylő, innovatív csomagolási megoldását
Két rangos díjjal tüntették ki a SPAR Magyarország innovatív csomagolástechnológiáját.…
Tovább olvasom >Távozik a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója
Távozik a posztjáról a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója március 5-ével –…
Tovább olvasom >Hungexpo: több mint 23 ezer látogató kereste fel a Utazás+ Kiállítást és a Budapest Boat Show-t
Több mint 23 ezer látogató kereste fel a 47. Utazás+…
Tovább olvasom >