Hungexpo Zrt.: Jól teljesítettek az agrárkiállítások

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 02. 04. 11:12

Az előzetes adatok szerint több mint negyvenezer látogató kereste fel a hétvégén zárult mezőgazdasági kiállításokat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban – tájékoztatta a Hungexpo Zrt. hétfőn az MTI-t.

Bor-A társaság közleménye szerint az AGROmashEXPO, az AgrárgépShow, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállításon összesen 270 kiállító 36 ezer négyzetméteren mutatkozott be.

Az AGROmashEXPO-AgrárgépShow-on a hazai gépforgalmazók állították ki kínálatukat. A bemutatót hét pavilonban, és mintegy háromezer négyzetméter szabad területen tartották.

Társkiállításként az idén is a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei), valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítást rendezték meg. A mezőgazdasági gépkiállításon jelentős üzleti forgalom is zajlott, több száz millió forintos értékben keltek el erőgépek és különböző, más földművelési eszközök.

A régió legjelentősebb agrárkiállítása legközelebb egy év múlva nyitja meg kapuit. A Hungexpo Budapesti Vásárközpont következő programja február 13-16. között a FeHoVa és a Budapest Boat Show kiállítás lesz – tartalmazza a közlemény. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink