Hungexpo – minden eddiginél nagyobb agrárkiállítást rendeznek a Budapesti Vásárközpontban

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 01. 11. 11:05

Minden eddiginél nagyobb agrárkiállítást rendeznek január 30. és február 2. között a Budapesti Vásárközpontban az Agromashexpo és az Agrárgépshow szakkiállítások közös szervezésével – közölte a Hungexpo Zrt.

A cég tájékoztatása szerint a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ), a Mezőgép Gyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ), az új Nemzeti Agrárkamara, a Gabonatermesztők Országos Szövegsége (GOSZ) szakmai támogatásával több mint 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét. A rendezvény részét képezi a Magyar Kert és a Szőlészet és Pincészet kiállítás is.

Az Agromashexpon 130, az Agrárgépshow bemutatón 57, a Magyar Kert rendezvényen 31, a Szőlészet és Pincészet kiállításon 21 cég mutatkozik be.

A Hungexpo közölte: a piacvezető agrárcégek közül szinte mindegyik képviselteti magát, például a B-pavilon 3000 négyzetméterén az AXIÁL, az F-pavilonban 2250 négyzetméteren a KITE mutatkozik be.

A kiállítás presztízsét jelzi, hogy rekordszámú, 30 pályázat érkezett a három – input, gépesítés, logisztika – kategóriában is megrendezett termékversenyre, az elismeréseket a kiállítás megnyitóján adják át. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink