A HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny pályázati felhívása

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 22. 00:01

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ), mint a Csomagolási Világszövetség (WPO) tagszervezete, 27. alkalommal hirdeti meg a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt.

A termékek versenyképességének növekedését, csomagolási színvonalának emelkedését, ezen keresztül a magyar csomagolóipar fejlődését bemutató versenyen
I. Fogyasztói és gyűjtőcsomagolás(lásd a)
II. Szállítási csomagolás (lásd b)
kategóriákban lehet pályázni, tehát:
a)    a fogyasztói és a gyűjtőcsomagolásban használatos csomagolóanyaggal (pl. fólia), csomagolóeszközzel (pl. doboz, flakon, palack), csomagolási segédanyaggal (pl. címke, záróelem), továbbá ezek felhasználásán alapuló kész csomagolással, valamint promóciós, multi-pack és csoportcsomagolásokkal,
b)    szállítási csomagolásban használatos anyaggal (pl. zsugorfólia, nyújtható fólia), eszközzel (pl. láda, hordó, rekesz, rakodólap), segédanyaggal (pl. párnázó elem, pántszalag), illetve ezek fel-használásán alapuló kész csomagolásokkal, amelyeket 2008. június 1. – 2010. május 31. között hoztak először forgalomba.

Terméket nem tartalmazó csomagolószerrel annak gyártója, illetve terméket tartalmazó kész csomagolással (fogyasztói, gyűjtő- és szállítási csomagolással) a csomagolást végző pályázhat, amennyiben a tevékenységet magyarországi üzemében (telephelyén) végzi. Tervező-fejlesztő vállalkozás a megvalósítóval együtt pályázhat.

A kitöltött és cégszerűen aláírt nevezési lapot 2 mintadarab vagy csomagolás mellékelésével kérjük a CSAOSZ címére (1085 Budapest, Rigó u. 3.) beküldeni. Nagy méretű és tömegű szállítási csomago-lás esetében elegendő mindenre kiterjedő műszaki dokumentáció, illetve fényképes pályázati anyag is.
A nevezési díj pályázati tételenként 40.000 Ft+25% ÁFA, amelyről a nevezés beérkezése után a CSAOSZ számlát küld.
Nevezési határidő: 2010. május 31.
A Bírálóbizottság, a díjmegosztás jogát fenntartva, a legkiválóbb pályázatokat HUNGAROPACK 2010 díjjal jutalmazza, illetve az elbírálás szempontjait kiemelkedően teljesítő pályázatokat különdíjjal vagy oklevéllel tünteti ki.

A verseny ünnepélyes eredményhirdetése a 2010. évi Digitalexpo szakkiállításhoz csatlakozik (2010. szeptember 15-17.).

A részvétel feltételeire, a díjakra, azok odaítélésére és a díjnyertesek jogaira vonatkozó tudnivalókat a “HUNGAROPACK 2010 tájékoztató” tartalmazza, amely a nevezési lapokkal együtt díjmentesen igé-nyelhető a verseny szervezőtitkárától (Stiblo Viktória, telefon: (06 1) 313-7034, fax: (06 1) 210-0107, e-mail: hungaropack@csaosz.hu, vagy letölthető a CSAOSZ honlapjáról: www.csaosz.hu /csomagolási versenyek. Nevezni a www.csaosz.hu honlapon megtalálható online nevezési lap kitöltésével, elektronikus formában is lehet.

Budapest, 2010. március hó

Csomagolási és Anyagmozgatási
Országos Szövetség
Kapcsolódó cikkeink