Hungarikum Nádudvari debreceni páros kolbász
A méltán híres debreceni páros kolbász évszázados hagyományokkal rendelkezik, bár megalkotójának neve és megalkotásának évszáma homályba merül, első források a XVIII. század elejétől említik. A Nádudvari debreceni páros kolbász prémium termék, mely kizárólag sertéshúsból készül, magas, 93%-os hústartalommal. A termék a hagyományos ízvilágot képviseli, miközben megfelel a modern kor elvárásainak: laktóz- és gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják. A Földművelésügyi Minisztérium Hungarikum Főosztálya határozata alapján elnyerte a Hungarikum védjegyet.
Bevezetés hónapja: 2017. március
Bevezetési kedvezmények és támogatások: print és online megjelenések
Kapcsolatfelvétel: Nádudvari Élelmiszer Kft. T.: 06-54-480-633; F.: 06-54-480-624;
e-mail: nadudvari@nagisz.hu; web: www.nadudvari.com
Kapcsolódó cikkeink
Jönnek az újabb hungarikum-pályázatok
Az idei évben összesen 445 millió forint értékű hungarikum-pályázatot hirdet…
Tovább olvasom >Hazánk továbbra is élen jár a tormatermesztésben
A hazai piac mellett bőven jut exportra is a kiváló…
Tovább olvasom >Nagy István: jelenleg 89 hungarikum van, amire büszkék vagyunk
Amikor a világban újra érték- és identitásválság tombol, mi büszkék…
Tovább olvasom >További cikkeink
Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >Tányérok manga stílusban – A nap képe
Manga – kissé talán leegyszerűsítve – a japán képregények neve;…
Tovább olvasom >