Hungarikum Nádudvari debreceni páros kolbász
A méltán híres debreceni páros kolbász évszázados hagyományokkal rendelkezik, bár megalkotójának neve és megalkotásának évszáma homályba merül, első források a XVIII. század elejétől említik. A Nádudvari debreceni páros kolbász prémium termék, mely kizárólag sertéshúsból készül, magas, 93%-os hústartalommal. A termék a hagyományos ízvilágot képviseli, miközben megfelel a modern kor elvárásainak: laktóz- és gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják. A Földművelésügyi Minisztérium Hungarikum Főosztálya határozata alapján elnyerte a Hungarikum védjegyet.
Bevezetés hónapja: 2017. március
Bevezetési kedvezmények és támogatások: print és online megjelenések
Kapcsolatfelvétel: Nádudvari Élelmiszer Kft. T.: 06-54-480-633; F.: 06-54-480-624;
e-mail: nadudvari@nagisz.hu; web: www.nadudvari.com
Kapcsolódó cikkeink
Rally a magyar élelmiszerekért immár tizennyolcadszor
A Master Good Kft. csapata nyerte a 18. alkalommal megrendezett Coop Rallyt. A minőségi, magyar élelmiszer-előállítást…
Tovább olvasom >Felveszik a kesztyűt a fagyasztott márkák
Bár alaposan lehagyták a kereskedelmi márkák a gyártóiakat a fagyasztott…
Tovább olvasom >Környezetvédelem játékosan – több ezer résztvevő a Nádudvari családi napon
Óriási tömeg, rengeteg gyerek élvezte a Nádudvari Élelmiszer Kft. „Mit…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >