„Hulladékból” főzhetünk az IKEA legújabb szakácskönyvével
Az élelmiszerhulladék csökkentése érdekében adott ki új szakácskönyvet az IKEA. A kötetben szereplő receptek olyan alapanyagokkal dolgozik, amelyeket általában ki szoktunk dobni.

Ne dobd ki! Főzd meg!
A ScrapsBookban szereplő 50 receptet az IKEA észak-amerikai séfekkel közösen állította össze. Az ételek elkészítésén kívül a könyv számos tippet tartalmaz, amelyek segítenek minket abban, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk a konyhánkban.
A könyv ingyen letölthető az IKEA oldaláról.
Kapcsolódó cikkeink
Dopamin dekor, kézműves darabok és funkcionalitás: megérkeztek az IKEA új kollekciói
Bemutatta új termékeit az IKEA, melyek az újrakezdést, optimizmust és…
Tovább olvasom >Zsarolási kísérlet és 20 millió eurós kár – kibertámadás érte az IKEA-t
Komoly anyagi veszteséget okozott az IKEA délkelet-európai régióját érintő kibertámadás,…
Tovább olvasom >A világ legnagyobb IKEA fulfillment központja nyílik meg Magyarországon
Több mint 20 milliárd forintos beruházással új üzleti modell tesztelésébe…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mindent a házi kedvencnek! – Euromonitor International 2025
A globális kisállatgondozási piac 2025-ben várhatóan eléri a 215 milliárd…
Tovább olvasom >Háromból két fogyasztó jobb vásárlási élményre számít
Egy friss felmérés szerint a fogyasztók és az üzleti vezetők…
Tovább olvasom >IDEAAL™: Versenyképes fehérjekészítmény hazai szereplőktől
Egy közös kutatásfejlesztési projekt, három szereplő, egy egyedülálló tejfehérje-készítmény –…
Tovább olvasom >