„Hulladékból” főzhetünk az IKEA legújabb szakácskönyvével
Az élelmiszerhulladék csökkentése érdekében adott ki új szakácskönyvet az IKEA. A kötetben szereplő receptek olyan alapanyagokkal dolgozik, amelyeket általában ki szoktunk dobni.

Ne dobd ki! Főzd meg!
A ScrapsBookban szereplő 50 receptet az IKEA észak-amerikai séfekkel közösen állította össze. Az ételek elkészítésén kívül a könyv számos tippet tartalmaz, amelyek segítenek minket abban, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk a konyhánkban.
A könyv ingyen letölthető az IKEA oldaláról.
Kapcsolódó cikkeink
Juvencio Maeztu az IKEA és az Ingka Csoport új vezérigazgatója és elnöke
Juvencio Maeztu, jelenlegi vezérigazgató-helyettes, 25 éve dolgozik az IKEA-nál különböző…
Tovább olvasom >Erika Intiso az IKEA Csehország–Magyarország–Szlovákia új regionális ügyvezetője és fenntarthatóságért felelős igazgatója
2025 szeptemberétől Erika Intiso tölti be az IKEA regionális ügyvezetői…
Tovább olvasom >Több mint együttműködés – IKEA-s bemutatótérrel gazdagodott a Soproni Egyetem
Ünnepélyes keretek között adták át a Soproni Egyetem új oktatási…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fidelity felmérés: A befektetők dacolnak az általános bizonytalansággal
A globális rendszerek átrendeződésével a befektetőknek olyan környezetben kell eligazodniuk,…
Tovább olvasom >Századvég: az aszály hajtotta fel a júliusi élelmiszerárakat
Júliusban az éves infláció 4,3 százalékra lassult, havi összevetésben azonban…
Tovább olvasom >Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok
Csak Magyarországon évente közel 16 milliárd forintos bevételkiesést és több…
Tovább olvasom >