„Hulladékból” főzhetünk az IKEA legújabb szakácskönyvével
Az élelmiszerhulladék csökkentése érdekében adott ki új szakácskönyvet az IKEA. A kötetben szereplő receptek olyan alapanyagokkal dolgozik, amelyeket általában ki szoktunk dobni.

Ne dobd ki! Főzd meg!
A ScrapsBookban szereplő 50 receptet az IKEA észak-amerikai séfekkel közösen állította össze. Az ételek elkészítésén kívül a könyv számos tippet tartalmaz, amelyek segítenek minket abban, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk a konyhánkban.
A könyv ingyen letölthető az IKEA oldaláról.
Kapcsolódó cikkeink
Zsarolási kísérlet és 20 millió eurós kár – kibertámadás érte az IKEA-t
Komoly anyagi veszteséget okozott az IKEA délkelet-európai régióját érintő kibertámadás,…
Tovább olvasom >A világ legnagyobb IKEA fulfillment központja nyílik meg Magyarországon
Több mint 20 milliárd forintos beruházással új üzleti modell tesztelésébe…
Tovább olvasom >Világrekordra tör a magyar IKEA: Soroksár lesz a világ legnagyobb fulfillment központja
2026-ra a világ legnagyobb online teljesítési (fulfillment) központjává alakul át…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nagy Márton: árréskorlátozást vezetne be a kormány a háztartási cikkeket árusító boltokra
A kormány szerdán tárgyalhatja, csütörtökön pedig várhatóan elfogadhatja azt az…
Tovább olvasom >Drágább Barbie, soványabb Heinz – Trump vámjai átrajzolják a globális fogyasztói piacot
Donald Trump vámpolitikájának hatása egyre több iparágat érint: játékgyártók, autóipari…
Tovább olvasom >Csaknem 20 százalékkal olcsóbb élelmiszerek? A kormány elégedett az árréscsökkentés eredmnyeivel
„Egyre több terméket lehet olcsóbban megvásárolni az árréscsökkentésnek köszönhetően, az…
Tovább olvasom >