„Hulladékból” főzhetünk az IKEA legújabb szakácskönyvével
Az élelmiszerhulladék csökkentése érdekében adott ki új szakácskönyvet az IKEA. A kötetben szereplő receptek olyan alapanyagokkal dolgozik, amelyeket általában ki szoktunk dobni.
A ScrapsBookban szereplő 50 receptet az IKEA észak-amerikai séfekkel közösen állította össze. Az ételek elkészítésén kívül a könyv számos tippet tartalmaz, amelyek segítenek minket abban, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk a konyhánkban.
A könyv ingyen letölthető az IKEA oldaláról.
Kapcsolódó cikkeink
Az IKEA a vásárlók oldalán állva több mint 2,1 milliárd eurót fektetett be az árak csökkentésébe
Ma az Ingka Csoport 39,6 milliárd eurós IKEA kiskereskedelmi forgalomról adott hírt…
Tovább olvasom >Az IKEA új kollekciója elhozza otthonainkba a svéd természetet
A gyermekeknek szóló, SKOGSDUVA kollekciót a varázslatos svéd erdők ihlették,…
Tovább olvasom >Itt az IKEA karácsonyi kalendáriuma: Drágulás és meglepetések
Az IKEA karácsonyi kalendáriuma, a „Vintersaga” idén is kapható a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >