HP kiskereskedelmi rendszer a Szintézistől

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 21. 14:12

Az idén 25 éves fennállását ünneplő Szintézis Zrt. tovább bővíti ügyfeleinek kínált intelligens pénztárgép rendszer portfolióját. Az eddig kínált megoldásai mellett a győri központú rendszerintegrátor mostantól a HP rp5800 típusú kiskereskedelmi rendszerét is forgalmazza. A hardver platformon elérhető lesz a Szintézis saját fejlesztésű, NAV engedélyezett Cronis elnevezésű kasszaszoftvere is.

A HP rp5800 rugalmas és masszív kiskereskedelmi platform, mely biztosítja a zökkenőmentes üzletvitelhez szükséges teljesítményt és tartósságot. A gyártó különösen hosszú, 5 éves kereskedelmi életciklust és 10 év alkatrészellátást, valamint minden hardverelemre kiterjedő három éves garanciát biztosít, mely akár 5 évre is meghosszabbítható a teljes rendszerre vonatkozóan.
A HP kiskereskedelmi rendszere bővíthető és jól konfigurálható, a megoldás különböző operációs rendszerekkel, Intel® processzorokkal, HDD és SSD háttértárral is elérhető, így az HP rp5800 rugalmas kivitelű és egyéni igényekre szabható, azaz egyaránt jó választás lehet kisebb üzletek és nagy kereskedelmi láncok számára is.

Az opcionális Intel® vPro™ technológia lehetővé teszi a rendszer hardveres távoli leállítását, ébresztését és szoftveres frissítését, ami elősegíti az energia- és informatikai költségek csökkentését: mivel a kereskedelmi rendszerek távolról vezérelhetők és menedzselhetők, nincs szükség minden üzletben informatikai szakértelemre.

Az rp5800 átgondolt kialakítása révén kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet, opcionális HP integrációs szerelvényalkatrészekkel az rp5800 platformot és a fontosabb kiskereskedelmi perifériákat egyetlen integrált megoldásba foghatja össze a pulton lévő hely optimális kihasználása és a hatékonyság maximalizálása érdekében.

Tudjon meg többet: www.hp.com/eur/pos www.szintezis.hu

(X)

Kapcsolódó cikkeink