HoReCa Marketing workshop
A horeca különleges szektor, ezért különleges marketingkommunikációs megoldásokat igényel. A március 22-24. között tartott SIRHA Budapest 2022 kiállítás keretében a Magyar Marketing Szövetség HoReCa és Event Tagozata szervezésében megrendezésre került az első HoReCa Marketing workshop.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/04/IMG_5877-Terem-300x200.jpg)
Olyan problémákkal foglalkoztak, amelyek megoldásához a marketing eszközeivel közelebb lehet kerülni
A Tagozat célja a vendéglátásban, a szállodaiparban és a hozzájuk kapcsolódó rendezvényeken közreműködő vállalkozások, szervezetek marketing-aktivitásainak szakmai és kapcsolati támogatása, a tevékenységük elősegítése, valamint, hogy teret adjon az ezen a területen dolgozó cégeknek és szakembereknek az eszmecserére, tapasztalataik megosztására és arra, hogy közösen formálják a szakma jövőjét.
„A SIRHA kiállítás a HoReCA szereplőknek szóló termékek, szolgáltatások seregszemléje ezért választotta Tagozatunk az első HoReCa Marketing workshopja helyszínéül” – mondta Bódi Krisztina, a Tagozat vezetője.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/04/IMG_5812-Bodi-300x200.jpg)
Bódi Krisztina
A HoReCa Marketingkommunikációs Workshopon olyan témák kerültek terítékre, amelyek a HoReCa szakembereket foglalkoztatják napjainkban és melyek megoldásához a marketing eszközeivel közelebb lehet kerülni.
Feitel Balázs, az Ipsos ügyvezető igazgatója rövid áttekintést nyújtott a HoReCa piacról az étteremválasztási szokásokról és az egészségtudatosság trendjéről.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/04/IMG_5829_Feitel-300x200.jpg)
Feitel Balázs
Bonyhádi Gábor, az eOptika marketingért felelős vezetője a sikeres online jelenléthez adott tippeket valamint a közeljövő online megoldásaiból is bemutatott néhányat, sőt előadása megírásában mesterséges intelligencia is részt vett. Csikós-Nagy Katalin, a HR-evolution fluktuáció szakértője a munkaerő megtartás aktuális kihívásaira adandó lehetséges marketingkommunikációs válaszokat mutatta be előadásában, kiemelve az őszinte kommunikáció fontosságát, de a COVID hatására változó munkaerőpiaci trendekről és friss fluktuációs benchmark adatokról is beszámolt. Szabó Károly, a Kaméleon Reklám Kft. ügyvezető igazgatója pedig az aktuális marketing trendekről tartott előadást, felhívva a figyelmet a kreatív anyagainkon megjelenő színek és formák jelentőségére. A rendezvényen a Tagozat által életre hívott HoReCa Hősök díj 2021 két díjazottja Halász Norbert, a Zip’s és Kücsön Gyula, a Sulyom Tájétterem színeiben is bemutatkozott egy kerekasztal beszélgetésben, amelyet Kaszás Attila, a Viwa ügyvezetője, a Tagozat vezetője vezetett. Ők a HoReCa piac aktuális helyzetéről, várakozásaikról és a marketing szerepéről beszélgettek, bevonva a közönséget is.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/04/IMG_5800-Szabo-300x200.jpg)
Szabó Károly
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/04/IMG_5819-Bonyhadi-300x200.jpg)
Bonyhádi Gábor
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/04/IMG_5860_Kaszas-300x200.jpg)
Kaszás Attila
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/04/IMG_5869-CSikos-Nagy-200x300.jpg)
Csikós-Nagy Katalin
Kapcsolódó cikkeink
Kommunikációs iparági AI-kézikönyv készül
A hazai szakmai szervezetek – köztük a MAKSZ, az MMSZ…
Tovább olvasom >Alelnököket választott a Magyar Marketing Szövetség
A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) alapvető célkitűzése, hogy az egyik…
Tovább olvasom >Kommunikációs iparági AI-kézikönyv készül a hazai szakmai szervezetek összefogásában
A hazai kommunikációs iparágban a mesterséges intelligencia (AI) használatának etikus…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és természetvédelem egy nagyberuházásban
Az idén tavasszal nyíló Le Primore Hotel & Spa nemcsak…
Tovább olvasom >Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a…
Tovább olvasom >Ki vagy, ha mogyorót ennél? – A nap videója
Akár a Snickers őse is lehetne az ázsiai mogyorós édesség,…
Tovább olvasom >