Hogyan lesz nálunk gyerekjáték a napvédelem? A dm pályázata magyarországi óvodák számára

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 18. 11:25

A dm „Nap gyermekei – Hogyan lesz nálunk gyerekjáték a napvédelem?” néven pályázatot hirdet magyarországi óvodák számára, melynek célja, hogy szakemberek segítségével felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára, és a magyarországi óvodákat naptejekkel támogassa.

dmA dm és az alapítvány várja olyan magyarországi óvodák jelentkezését, akik azonosulni tudnak „a Nap gyermekei” program célkitűzéseivel, gondot fordítanak a gyermekek megfelelő napvédelmére, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind pedig a szakmai támogatást. A pályázat kiírásában, és elbírálásában a dm együttműködő partnere az Egyszervolt- a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány. A Garnier Abre Solaire márka, és a Melanoma Mobil együttműködő partnerként szintén a program mellé álltak.

A dm Kft. és partnerei maximum 400, a pályázati kiírásban szereplő kritériumoknak megfelelt óvodának biztosítja a késő tavaszi, nyári óvodás időszakra a gyermekek napvédelméhez szükséges naptejeket, valamint oktató anyagokat, játékokat.

Az óvodák a www.napgyermekei.hu oldalon érhetik el a részletes pályázati kiírást, és itt került kialakításra az online jelentkezési felület is, ahol az érdeklődő óvodák 2014. március 17. és április 13. között elküldhetik pályázatukat. A pályázó óvodáknak a jelentkezési lapon ki kell fejteniük, hogy az elnyerhető támogatás felhasználásával, hogyan tudják biztosítani, hogy a gyerekek megtanulják a helyes napvédelem alapjait. A nyertes óvodák listáját szintén az oldalon hozza majd nyilvánosságra a drogéria, ahol a kampány kabalája Tóni a kis kenguru idén is sok meglepetést, és hasznos napozási tanácsot tartogat a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. Az online és letölthető játékok segítségével gyerekjáték megtanítani a kicsiknek a helyes napvédelem alapjait. A döntés várható időpontja 2014. április 22. Az óvodák a pályázatról bővebb információt kaphatnak a [email protected] e-mail címen, vagy H-P 8.00-17.00 között a +36-20-526-82-92 telefonszámon.

Kapcsolódó cikkeink