Hivatalos: plusz 1 évet kapott a Pricer

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 08. 12. 09:53

A piacvezető Pricer elektronikus polccímke rendszer hivatalosan is + 1 éves elemélettartamot kapott a rendszer új szoftveroptimalizálásának köszönhetően. Jelenleg laboratóriumi körülmények között és élesben is versenytárs nélküli a Pricer technológiája.

Az elektronikus polccímkék piaca szűk, de a Pricer kiemelkedik a konkurensek közül. Alaptechnológiájában is különbözik, mivel a címkék optikai úton kommunikálnak egymással, így

  • gyorsabbak,
  • pontosabbak,
  • megbízhatóbbak,
  • takarékosabbak,

mint más megoldások. A Pricer használók eddig sem panaszkodhattak a polccímkék elemélettartamára. Megbízhatók és biztonságosak (nem bocsátanak ki károsanyagot), az elemcsere egyszerű, akár az árufeltöltő személyzet is elvégezheti.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egy szoftveroptimalizációval a Pricer elektronikus polccímkék további + 1 év elemélettartamot kaptak, ami tovább növeli a megoldás piaci sikerét. Mit jelent ez a + 1 év? Grafikus polccímkéknél 8 évet, szegmens címkék esetében pedig akár több mint 10 évet is.

A Szintézis Zrt. Pricer telepítései éles működésben is jól mutatják a rendszer hatékonyságát. Közel 50 hazai Pricer installáció már elérte a 7 éves elemcsere nélküli működést, de számos hazai Praktikerben több mint 10 éve működnek gondozás nélkül a szegmens címkék.

Külföldön számos kereskedelmi lánc vetette stresszteszt alá a különböző elektronikus polccímke megoldásokat, ahol minduntalan a Pricer elemélettartama toronymagasan győzött. A Szintézis Zrt. saját laborjában 2018. novembere óta 12 címke stressztesztje folyik, a címkék egydi frissítési száma már meghaladja a 125 000 frissítést bekapcsolt zöld villogás / Smart Flash funkció mellett. Mondanunk sem kell, a címkék problémamentesen, hibátlanul működnek a gyári elemmel.

Válasszon olyan elektronikus polccímke megoldást, amely alaptechnológiájából adódóan megbízható, gyors, tartós és szinte gondozásmentes! Tesztelje Ön is a címkéket!

www.pricer.hu

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink