HiPP Prémium Gyümölcsök teljes értékű gabonával
A HiPP bemutatja a Gyümölcsök új generációját, a Prémium Gyümölcsöket. Az új HiPP termékek egyedülálló módon, tiszta bio-direktpürével készülnek, azaz: a kézzel szedett biogyümölcsöket frissen lefagyasztják, majd kíméletesen pürésítik. Az ízletes biogyümölcsöt finom biogabonával ötvözve különösen gyümölcsös, de mégis lágy ízt kapunk. Hozzáadott cukor- és laktózmentes, vegán recept alapján készül.
Három termékváltozat kerül bevezetésre: Körte-szilva teljes kiőrlésű gabonával, Alma-mangó-eper teljes kiőrlésű gabonával, Alma-áfonya-fekete ribizli zabpehellyel.
Bevezetés hónapja: 2023. augusztus
Bevezetési kedvezmények és támogatások: széles körű marketingaktivitás: social media megjelenések, influencer-együttműködések, POS-anyagok, digitális citylight kampány
Kapcsolatfelvétel:
HiPP Termelő és Kereskedelmi Kft.
Kapcsolattartó: Makai Noémi marketing manager,
T.: 06-1-450-21-90; e-mail: info@hipp.hu;
web: www.hipp.hu
Kapcsolódó cikkeink
A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >Megnőtt a vegán ételek iránti kereslet a brit reptereken
Az Egyesült Királyság legnagyobb, a London Stansted, az East Midlands…
Tovább olvasom >Sok sót tartalmaznak és drágák az új generációs növényi alapú húsok
Míg a növényi alapú húshelyettesítők nagy többsége a hússal szemben…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >