Higiénia és dolgozói lojalitás
A higiéniai termékeket gyártó Essity szakemberei szerint a kézfertőtlenítők minőségén is múlhat a dolgozók elégedettsége: a munkahelyi jólléthez is hozzájárulnak az alkoholmentes, természetes alapanyagokból készült kézfertőtlenítő szerek, amelyek ugyanolyan hatékonyak, mint alkoholtartalmú társaik, de emellett még védik és kímélik is a bőrt.

A Tork az igényekre válaszul bővítette termékpalettáját
A koronavírus-járvány rávilágított a kézhigiénia fontosságára. Az új, magasabb szintű higiéniai elvárások a munkahelyeken is megjelentek, az alkalmazottak elvárásai pedig jelentősen megnőttek: az irodai higiénia a munkahelyi biztonságérzetet befolyásoló tényezővé vált. A bőrbarát kézfertőtlenítő termékek ezeken a helyeken szinte nélkülözhetetlenné váltak.
A Tork ezekre az igényekre válaszul bővítette termékpalettáját két fertőtlenítő, növényi alapú összetevőkkel készült termékével, egy szappannal és egy habbal. Az új, dermatológiailag is tesztelt fejlesztések kíméletesek a bőrhöz, így azokon a munkahelyeken, ahol nagyon gyakran van szükség kézfertőtlenítésre, a dolgozók számára egy megnyugtatóbb, kedvezőbb megoldást jelenthetnek. //
A fenti cikk a Trade magazin 2021/12-01. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Így csökkenthetik négy lépésben a cégek higiéniai karbonlábnyomukat
Okos megoldásokkal a cégek csökkenthetik a hulladék mennyiségét, mérsékelhetik ökolábnyomukat,…
Tovább olvasom >Zöld innováció a higiénia világában: búcsú a WC-papír gurigáktól
Az Essity csoporthoz tartozó Tork bemutatta az OptiServe® termékcsaládot, amely…
Tovább olvasom >Nemcsak a hulladékot csökkentik, időt is megtakarítanak a belső mag nélküli toalettpapírok
Megkönnyíti az épületfenntartók és létesítménymenedzserek életét, hogy egyetlen, belső mag…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége kihirdette az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit!
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában írta ki…
Tovább olvasom >Visit Hungary: közel negyedmillió vendégéjszaka a Valentin-hétvégén
A Valentin-hétvége mintegy 243 ezer vendégéjszakát hozott a hazai szálláshelyeknek,…
Tovább olvasom >A mesterséges intelligencia konyhába épített lehetőségei is bemutatkoznak a szakkiállításon
Az idei év egyik fontos konyhai trendjét, a mesterséges intelligencia…
Tovább olvasom >