Herczeg Ágnes: „A lehető legjobb ízt akarom létrehozni”
Egy bor akkor jó, ha megkóstolva azt érezzük: harmóniát, teljességet alkot – véli Herczeg Ágnes. A borszakértő a hazai borfogyasztási szokásokról és a borkóstolás művészetéről beszélgetett Krizsó Szilviával a FutureTalks június 13-i adásában.
Herczeg Ágnes
A műsorban szó esett a luxusborok üzenetéről és áráról, valamint arról, mi minden kell ahhoz, hogy egy bor valóban élvezhető legyen. Herczeg Ágnes azt is elárulta, hogy számára a bor logikus, mert összefüggések vannak benne, amelyek arra ösztönzik őt, hogy egyre jobban elmélyüljön bennük.
Krizsó Szilvia
A teljes beszélgetést meghallgathatja és megnézheti az alábbi platformokon, a linkekre kattintva:
Youtube:
Facebook:
https://www.facebook.com/trademagazin.hu
Soundcloud:
https://soundcloud.com/trade-magazin
Spotify:
https://open.spotify.com/show/1imr2D62BIXEzsr5RNABLu
Trade magazin:
https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-talks-business-podcast/
Minden héten hétfőn 17 órakor új adással jelentkezik a Future Talks Krizsó Szilviával, a Trade magazin business podcastja.
Kapcsolódó cikkeink
Önelfogadásról, önfelszabadításról és a hétköznapok ajándékáról – Együtt okosodtunk! (Business Days 2024 2. rész)
A Business Days pénteki napja az egész heti megfeszített figyelem…
Tovább olvasom >Kánya Kata: mindenki felelős a saját életéért!
Kánya Kata nem kér a titulusokból, abban hisz, hogy mindenkit…
Tovább olvasom >Egy román munkavállaló mobilisabb, jobban beszél nyelveket, mint egy magyar
Többek között az okokról is mesélt Baja Sándor, a Randstad…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megjelent a Trade magazin 2024/12-2025/1. száma
A digitális verzió ezúttal is bővített formában, 192 oldalon jelent meg. Alább, a levél alján…
Tovább olvasom >Visszafogott év után erős az ünnepi szezon
Az online vásárlók 74%-a, mintegy 3,1 millió fő készül az…
Tovább olvasom >A magyarok többsége 50 ezer forint alatt költ karácsonyi ajándékokra, a fenntarthatóság fontos szempont, de nem elsődleges
Az ajándékozás az ünnepek elmaradhatatlan hagyománya, de mi az, ami…
Tovább olvasom >