Herczeg Ágnes: „A lehető legjobb ízt akarom létrehozni”
Egy bor akkor jó, ha megkóstolva azt érezzük: harmóniát, teljességet alkot – véli Herczeg Ágnes. A borszakértő a hazai borfogyasztási szokásokról és a borkóstolás művészetéről beszélgetett Krizsó Szilviával a FutureTalks június 13-i adásában.
Herczeg Ágnes
A műsorban szó esett a luxusborok üzenetéről és áráról, valamint arról, mi minden kell ahhoz, hogy egy bor valóban élvezhető legyen. Herczeg Ágnes azt is elárulta, hogy számára a bor logikus, mert összefüggések vannak benne, amelyek arra ösztönzik őt, hogy egyre jobban elmélyüljön bennük.
Krizsó Szilvia
A teljes beszélgetést meghallgathatja és megnézheti az alábbi platformokon, a linkekre kattintva:
Youtube:
Facebook:
https://www.facebook.com/trademagazin.hu
Soundcloud:
https://soundcloud.com/trade-magazin
Spotify:
https://open.spotify.com/show/1imr2D62BIXEzsr5RNABLu
Trade magazin:
https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-talks-business-podcast/
Minden héten hétfőn 17 órakor új adással jelentkezik a Future Talks Krizsó Szilviával, a Trade magazin business podcastja.
Kapcsolódó cikkeink
Semsei Rudolf : Nálam mindig a vendég az első!
A Vakvarjú éttermek, a Dobay cukrászdák és a Budapest Party…
Tovább olvasom >Dr. Matura Tamás: Előfordulhat, hogy az USA ledolgozza magát Kína szintjére
Dr. Matura Tamás, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, Kínaszakértő volt…
Tovább olvasom >Dr. Kóka János a FutureTalks podcastunkban – Az egészségügy rólunk szól, arról, hogy mit akarunk csinálni az életünk utolsó 15 évében
Az utolsó másfél évtizedet le lehet élni aktívan és fájdalom…
Tovább olvasom >További cikkeink
Semsei Rudolf : Nálam mindig a vendég az első!
A Vakvarjú éttermek, a Dobay cukrászdák és a Budapest Party…
Tovább olvasom >Még mindig lehet spórolni, de nem minden árrésstopos terméken
Bár a magyarországi árrésstopok hatása kezd érezhetővé válni a hazai…
Tovább olvasom >Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >