Helit az elitnek
Séftalálkozót rendezett április 15-én a Helit Kft. a Ramada Plaza Hotel Budapestben. A közel 100 fős rendezvény aranyfokozatú támogatója a Bonduelle Nagykőrös Kft. volt, amelynek számos új zöldségkeverékéhez adott első osztályú társaságot a hotel séfje, Merczi Gábor által elkészített menüsor.Az eseményre hivatalos szakmai elit 6 fogásos ebéd keretében kóstolhatta végig a Helit Kft. innovatív termékeit. Az ebéd kizárólag gyorsfagyasztott alapanyagokból készült, a kenyerektől a fűszereken át a csodálatos tortákig.
A Helit Kft. 17 éve sikeres szereplője a haza gasztropiacnak. Gyorsfagyasztott burgonya forgalmazásával kezdett, napjainkra pedig szinte bármilyen élelmiszer-alapanyagot megtalálhatnak nála éttermek, nagykonyhák, de még a különleges igényű, osztályon felüli szállodák is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Aranyérmes lett a magyar pezsgő
19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé…
Tovább olvasom >Nemcsak az árak egyeztetése lehet kartell
A cégek akár úgy is versenyjogsértés gyanújába keveredhetnek, ha nem…
Tovább olvasom >Budapesten tartják Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági rendezvényét jövőre
Budapesten tartják jövőre november 29-évvel kezdődően Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági rendezvényét…
Tovább olvasom >