Helit az elitnek
Séftalálkozót rendezett április 15-én a Helit Kft. a Ramada Plaza Hotel Budapestben. A közel 100 fős rendezvény aranyfokozatú támogatója a Bonduelle Nagykőrös Kft. volt, amelynek számos új zöldségkeverékéhez adott első osztályú társaságot a hotel séfje, Merczi Gábor által elkészített menüsor.Az eseményre hivatalos szakmai elit 6 fogásos ebéd keretében kóstolhatta végig a Helit Kft. innovatív termékeit. Az ebéd kizárólag gyorsfagyasztott alapanyagokból készült, a kenyerektől a fűszereken át a csodálatos tortákig.
A Helit Kft. 17 éve sikeres szereplője a haza gasztropiacnak. Gyorsfagyasztott burgonya forgalmazásával kezdett, napjainkra pedig szinte bármilyen élelmiszer-alapanyagot megtalálhatnak nála éttermek, nagykonyhák, de még a különleges igényű, osztályon felüli szállodák is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Egyre nagyobb fesztivált csapnak a gin körül
A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >IFFA 2025: A hús- és fehérjeipar vezető világvására
A frankfurti IFFA szakvásár a nemzetközi hús- és fehérjeipar legnagyobb…
Tovább olvasom >