Helit az elitnek
Séftalálkozót rendezett április 15-én a Helit Kft. a Ramada Plaza Hotel Budapestben. A közel 100 fős rendezvény aranyfokozatú támogatója a Bonduelle Nagykőrös Kft. volt, amelynek számos új zöldségkeverékéhez adott első osztályú társaságot a hotel séfje, Merczi Gábor által elkészített menüsor.Az eseményre hivatalos szakmai elit 6 fogásos ebéd keretében kóstolhatta végig a Helit Kft. innovatív termékeit. Az ebéd kizárólag gyorsfagyasztott alapanyagokból készült, a kenyerektől a fűszereken át a csodálatos tortákig.
A Helit Kft. 17 éve sikeres szereplője a haza gasztropiacnak. Gyorsfagyasztott burgonya forgalmazásával kezdett, napjainkra pedig szinte bármilyen élelmiszer-alapanyagot megtalálhatnak nála éttermek, nagykonyhák, de még a különleges igényű, osztályon felüli szállodák is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >