Hegyeshalomnál megnyitotta EuroTruck töltőállomását az OMV

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 01. 06. 10:23

A hegyeshalmi határátkelőnél nyitja meg magyarországi új EuroTruck töltőállomását az OMV Hungária Kft. Az automata, személyzet nélküli töltőállomás kifejezetten a kamionok és buszok számára épült. A töltőállomást Ausztriából, a schwechati finomítóból látják el üzemanyaggal.

A töltőállomáson 4 db nagynyomású kútoszlopon AdBlue is elérhető

Az M1-es autópálya mellett, közvetlenül az osztrák határ előtt nyitotta meg új EuroTruck töltőállomását az OMV Hungária Kft., mely mind Budapest felől, mind Ausztria irányából egyszerűen megközelíthető.

A kamionok és teherautók számára épült, egyszerre két oldalról történő tankolást is lehetővé tevő, 4 db nagynyomású dízel kútoszloppal felszerelt töltőállomáson osztrák gázolajat lehet tankolni, mely a schwechati finomítóból érkezik. A töltőállomáson 4 db nagynyomású kútoszlopon AdBlue is elérhető.

Az OMV EuroTruck márkanév alatti automata töltőállomás-hálózat – amelynek első tagja 2007-ben Ausztriában nyílt meg – garantált OMV minőségű termékeket kínál a szállítmányozóknak a hét minden napján, a nap 24 órájában. A hegyeshalmi határátkelőnél most megnyílt személyzet nélküli benzinkúttal együtt már összesen 16 OMV EuroTruck töltőállomás érhető el az OMV hálózatában Ausztriában, Csehországban, Szlovéniában, Romániában. A személyzet nélküli benzinkutakat a tankolás minél gyorsabb lebonyolítására fejlesztették ki, hogy a sofőrök a lehető legkevesebb időveszteséggel folytathassák útjukat a célállomásuk felé.

„Az OMV EuroTruck töltőállomásokon a szállítmányozók egyszerűen és gyorsan megtankolhatják járműveiket gázolajjal és a károsanyag-kibocsátást jelentősen csökkentő AdBlue adalékanyaggal. Az itt elérhető kiemelkedő minőségű üzemanyag az OMV adalékanyagainak köszönhetően tisztán tartja a motort és hosszan biztosítja annak megbízható működését”

– mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Az OMV üzleti partnerei készpénz használata nélkül, PIN kóddal védett OMV üzemanyagkártyával tudják kifizetni a tankolásukat, melyről utólagosan állít ki számlát az OMV.

A klímasemleges OMV üzemanyagkártya lehetőséget biztosít a tulajdonosának, hogy automatikusan, akár minden liter megvásárolt üzemanyag után ellensúlyozza a szén-dioxid-kibocsátását, így járulva hozzá a környezetvédelemhez.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink