Hazánk legnagyobb pálinka bemutatóját szervezik

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 03. 10. 19:28

2020. április 24-én megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb pálinka bemutatója a szakmai és a pálinkakedvelő látogatók számára, a Pálinka Show!

A Pálinka Show Magyarország új, egyedülálló és nemzetközi tapasztalatok alapján felépített eseménye, amely a Gyulai Pálinkafesztivál kísérőrendezvényeként kerül megszervezésre.

Egy rendezvény, amely lehetőséget teremt arra, hogy a pálinkás szakma meghatározó képviselői találkozzanak a piac kereskedelmi oldalán elhelyezkedő szereplőkkel, úgy, mint a HoReCa képviselőivel, a kis- és nagykereskedelmi láncok döntéshozóival, hotel és étteremvezetőkkel, tulajdonosokkal, illetve közvetlenül a minőségi pálinkákat kereső fogyasztókkal is.

A 2 napos esemény célja, hogy hogy az így is sok teher sújtotta kereskedelmi pálinkafőzdék termékeit méltón reprezentálják a piac számára. Az érdeklődők számára átfogó térképet nyújtanak a hazai pálinka piacról.

A rendezvény kapcsolódási pontként kíván jelen lenni a termelő, fogyasztó és a kereskedelem szereplői között.

A kiállításon – amely a Hunguest Hotel Erkelben kerül megrendezésre – megtalálható pálinkák és párlatok egy előzetes értékelést szereznek egy szakértő bírálói teamtől. A bírálók között hazánk legjobb pálinka szakértői, a gasztronómia világának jeles képviselői és újságírók is lesznek. Az értékelés segíthet eligazodni a fogyasztóknak és a szakmai érdeklődőknek a termékek színes kavalkádja között.

A Kiállítók között megtalálhatóak majd Magyarország legjobb pálinkafőzdéi és még kevésbé ismert gyöngyszemei is, valamint a programot színesíti a külföldről érkező párlatok csodálatos világa is.

Bővebb információ az apalinkashow.com weboldalon.

Az esemény hivatalos együttműködő partnere a Trade magazin.

(X)