Hazai tréningek a lépéstartásért
– Magyarországon is érzékelhető igény gondolkozásfejlesztő tréningekre – mondja Szabó Erika, a Manager Könyvkiadó stratégiai igazgatója, akit az FMCG-szektorban sokan ismernek a Unilevernél, Pepsinél és Tescónál betöltött vezető pozícióiból. – Terjed a felismerés, hogy az embernek saját versenyképességének megőrzése, munkahelyének megtartása érdekében lépést kell tartania a gyorsan változó világgal. Másokhoz hasonlóan Szabó Erika is lehetségesnek tartja, hogy öt-tíz év múlva olyan munkahelyi technikákkal kell majd dolgozni, amelyek ma még nem is léteznek. Arra célszerű valahogyan felkészülni.
Kezdő és gyakorló vezetők holtig tartó tanulási folyamatának fontos része lehet „A Hat Gondolkodó Kalap – A párhuzamos gondolkodás szakaszai” című tréning, Edward de Bono módszerével. A tréninget együttműködve szervezi és kínálja a Manager Könyvkiadó az Events Kft.-vel.
– Első számú célja, hogy egyszerűsítse a gondolkozást – hangsúlyozza Szabó Erika. – Második, hogy a résztvevők számára lehetővé tegye gondolkodásukban a váltást. Azon kívül, aki elsajátítja a módszert, az a gyakorlatban rutinszerűen használhatja.
Részletes információk az egy-, illetve kétnapos tréningekről a következő honlapokon találhatók: www.sichats.hu és www.debono.hu
Jelentkezni és további tájékoztatást kérni Szabó Erikától vagy dr. Wéber Juliannától lehet, a következő e-mail címeken: erika.szabo@mail.datanet.hu vagy events@t-online.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >