Hat magyar kórháznak jut az étkezéshelyettesítő turmixokból

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 04. 21. 10:39

Jótékonysági összefogásra hívta fogyasztóit a Turbó Diéta, a gyűjtés eredményeként 6 magyar kórháznak jut az étkezéshelyettesítő turmixokból. Öt kórházban pedig összesen 250 doboz vitamint kaptak kórházban fekvő, illetve rászoruló édesanyák a járvány elleni védekezés jegyében az Idealbody-tól.

A koronavírus járvány rengeteg új, közösségi megoldást hívott életre, amik közül az egyik legátfogóbb kezdeményezés az #etesdadokit felhívás lett, ami könnyen, gyorsan elfogyasztható élelemmel látja el a túlórázó orvosokat, nővéreket. A pékségek, éttermek, pizzériák mellett egy szokatlan támogatója is lett a kezdeményezésnek: az idén 16 éves Turbó Diéta az étkezéshelyettesítő turmixporait ajánlotta fel.

A cég az idei megújulás keretében piacra dobott praktikus, egy adagos kiszerelésű turmixaiból először 400 adagot ajánlott fel a Bethesda Gyermekkórháznak és szintén 400 adagot a Péterfy Sándor utcai kórháznak, majd jótékonysági akció keretében a fogyasztók támogatását kérte. Ennek keretében minden eladott egy darab tasakos kiszerelésű termék után további egy darabot adományoztak az egészségügyi dolgozóknak. A jótékonysági akciónak akkora sikere lett, hogy 4 fővárosi intézménynek, a Honvéd Kórháznak, a Szent István Kórháznak, a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiájának és a Péterfy Sándor Utcai Baleseti Központnak is jutott intézményenként 250 adag turmixpor.

Nagyszabású jótékonysági akcióval segíti az édesanyák egészségének megőrzését az Idealbody Kft, a Mom’s secret vitaminkomplex gyártója és forgalmazója. Így 250 doboz vitamint kaptak kórházban fekvő, illetve rászoruló édesanyák a járvány elleni védekezés jegyében.

Az Idealbody Kft számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért a Heim Pál Gyermekkórházba, a Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának, a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórháznak, a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának, illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Anyaotthonába is küldtek megelőzést segítő vitamincsomagot. Az intézmények egyenként 50 doboz Mom’s Secret vitamint kaptam, ami 50 édesanya 1 havi vitaminszükségletét fedezi a benne található vitaminokból.