OTP Szép Kártya: élen a Balaton

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 09. 16. 10:35

Három hónap alatt 23 milliárd forintnyi juttatást használtak fel az OTP Szép kártya birtokosai. Ezzel az idei lett az eddigi legsikeresebb nyári szezon az első kártya kibocsátása óta. A napi 257 millió forintos költésből a vidéki régiók közül legnagyobb részben a balatoni részesedett. Itt 3,3 milliárd forintot használtak fel a nyaralók.

balaton-tihany

A kártyabirtokosok több mint 26 000 elfogadóhelyen pihenhettek Szép kártyáikkal. A vidéki régiók közül a balatoni emelkedett ki a legjobban. Itt több mint 3,3 milliárd forintot költöttek a nyaralók.

Az ezüstérmet a dél-alföldi régió szerezte meg 2 milliárd forinttal, míg a harmadik legnépszerűbb régió az észak-magyarországi lett több mint 1,8 milliárd forinttal. Az összes költés közel hétharmada a vidéki régiókban realizálódott, míg 38 százalék Budapesten és Közép-Magyarországon.
Forrás: MTI/Varga György

Az OTP fontos eredménynek tekinti, hogy az eddigi legsikeresebb nyári szezonját zárta az OTP Szép kártya.

A tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy a Szép kártya évről-évre egyre népszerűbb. A Szép kártya manapság már legalább olyan fontos része lett a nyári pihenésnek, mint a napszemüveg vagy a naptej. Ezek nélkül már el sem indulunk – mondta Kuhárszki András az OTP Bank Bankszámla főosztályának igazgatója.

A több mint 900 ezer OTP Szép kártyára 2015-ben már 48,5 milliárd forintot is meghaladó feltöltés érkezett. Ez 15 százalékos emelkedést jelent a tavalyhoz képest. (origo.hu)

Kapcsolódó cikkeink