Újraválasztották a Baromfi Termék Tanács eddigi elnökét

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 11. 11:08

A következő három évre választotta meg küldötteit és elnökségét a Baromfi Termék Tanács (BTT) hétvégén tartott tisztújító küldöttgyűlése, és újabb három éves elnöki megbízást adott Csorbai Attilának, a szervezet eddigi elnök-igazgatójának – közölte a szakmai szervezet hétfőn az MTI-vel.

baromfi-ok

A tájékoztatás szerint a huszonhét fős új elnökségében huszonöt ágazati szereplő kapott helyet, mellettük az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület képviselője és Csorbai Attila is a testület tagja lett.

A küldöttgyűlés döntött arról, hogy működőképességének fenntartása érdekében nyolcvan főre csökkenti a jövőben a terméktanácsi küldöttek létszámát. Egyúttal módosította a szervezet alapszabályát is. Ez utóbbira azért volt szükség, hogy a dokumentum igazodjon a jelenlegi jogszabályi környezethez.

A BTT új elnöksége várhatóan május végén tartja első ülését. Ezen a tervek szerint szó lesz többek között a Magyar Baromfi Védjegy idei reklámkampányáról, illetve döntés születhet arról is, hogy az ez évi marketingtevékenységet melyik vállalkozás végezheti – olvasható a közleményben. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink