Három év után először dob piacra új állandó ízt a Coca Cola

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 02. 09. 09:54

A Coca Cola három év után először vezet be új állandó ízt a piacra Spiced néven. Emellett az italóriás a Creations platformon egy korlátozott ideig kapható üdítőt is kínál Happy Tears Zero Sugar néven, amely sós ásványi anyagokat tartalmaz.

A Coca-Cola márka több mint három év után először debütál új állandó ízzel. A Coca-Cola Spiced, amely cukortartalmú és cukormentes változatban is kapható, a hagyományos colát málnás és fűszeres ízekkel kombinálja. A Coca-Cola Spiced február 19-én jelenik meg a boltok polcain.

A bevezetéssel a Coca-Cola a fogyasztók – különösen a fiatalok – fűszeresebb ételek és italok iránti növekvő érdeklődésére igyekszik reagálni. Az új üdítőital neve ellenére a Coca-Cola egyik vezetője szerint nem annyira fűszeres, mint inkább merész ízű.

A Spiced megkreálásának és bevezetésének gyorsaságát a vállalat szerint a Creations inspirálta.

Az italóriás ezzel egyidejűleg Creations platformján a Coca-Cola Happy Tears Zero Sugar nevű üdítőitalt vezeti be, amely enyhén sós ízű. A szénsavas üdítő olyan boldog pillanatokat hivatott a cég közlése szerint felidézni, mint amikor valaki tizenévesen megkapja az egyetemi, illetve főiskolai felvételéről tájékoztató levelet, vagy egy pozitív hangvételű üzenet érkezik egy barátjától. A „leheletnyi sós íz” a könnyek ízét utánozza.

A korlátozott ideig kapható termék február 17-től az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában kizárólag a TikTokon keresztül elérhető, amíg a készlet tart.

Food Dive

Kapcsolódó cikkeink