Harminc új üzletet nyit az In’s Mercato 2021-ben

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 03. 16. 10:04

Az olasz In’s Mercato márkaidentitásának megerősítését és penetrációjának növelését tervezi 2021-ben. A hazájában negyedik legnagyobb, velencei központú diszkontlánc idén 30 új üzlet nyitását és 90 meglévő üzletének felújítását célozza Olaszország északkeleti, északnyugati és középső részén.

Az új üzletekben megtalálható majd a 2020-ban bevezetett új koncepció, az In’s Forno pékség és az In’s Orto zöldség-gyümölcs részleg, mely elsősorban hazai, földrajzi eredetvédett és szezonális terményeket sorakoztat fel választékában. Az idei évtől a kínálat az In’s Pescheria csomagolt tengeri különlegességevel és készételeivel bővül.

A cég célzott aktivitásokkal igyekszik majd a környezeti terhelést is csökkenteni, így például 80%-ban újrahasznosított bevásárlószatyrokat vezet be, amelyeken Diego Cusano művész eredeti illusztrációi szerepelnek. A vállalat 35%-kal csökkentette papíralapú katalógusainak és küldeményeinek mennyiségét; az áramköltségeket pedig optimalizált hűtőegységek és új üzleteinek LED-világítótestekkel való ellátásával mérsékli.


Kapcsolódó cikkeink