Harmadszor is Henkel Innovation Challenge nemzetközi diákverseny

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 14. 00:02

Elindult a harmadik Henkel Innovation Challenge nemzetközi diákverseny, mely kreatív termékötleteket vár a diákoktól. Az „Alkosd együtt a jövőt a Henkellel!” szlogen jegyében a versenyzők 2050-ben fejleszthetnek Henkel-terméket.

A  két-, illetve háromfős csapatokat üzletfejlesztési vezető szerepkörben
egy Henkel-termék fejlesztésével bízzák meg a vállalat kozmetika, illetve a mosó- és háztartási tisztítószerek üzletágában, a 2050-ben várható trendeknek megfelelően. A Henkel Innovation Challenge nyertesei egy exkluzív nyelvtanfolyamon vehetnek majd részt Ausztráliában, Japánban vagy Mexikóban. A legjobb három csapat továbbá meghívást kap a Henkel központjába, Düsseldorfba, ahol a dobogós versenyzők személyesen találkozhatnak a vállalat igazgatóságának elnökével, Kasper Rorsted úrral.
A nemzetközi versenyre, a http://www.henkelchallenge.com weboldalon keresztül jelentkezhetnek bármely felsőoktatási intézmény hallgatói, akik beszélnek angolul és érdeklődnek az üzleti élet, a gazdaság és az innováció iránt.
A versenyt Európa tizenkét országában indították el. Az egyes országok legjobb csapatai 2010 elején bemutatják ötletüket a Henkel felsőbb vezetőiből álló zsűrinek. Minden ország nyertes csapata meghívást kap az amszterdami nemzetközi döntőre 2010 áprilisában, ahol a versenyzők nemzetközi szinten is összemérhetik tudásukat.
Kapcsolódó cikkeink