Harmadszor is a Tihanyi Piac Lángossütői nyerték a Vénusz Lángos Voks különdíját

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 10. 07. 11:17

A Tihanyi Piac Lángossütői értik a dolgukat – legalábbis ha lángosról van szó. A Vénusz Lángos Vokson ugyanis immár harmadszorra tudhatják magukénak a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója” címet, ami eddig példátlan a verseny történetében.

Tihanyi Piac Lángos Sutoi
Az immár ötödik alkalommal meghirdetett Vénusz Lángos Voks versenyen a balatoni különdíj esetében úgy tűnik, hogy a Tihanyi Piac Lángossütői szó szerint letaszíthatatlanok a trónról. Ebben az évben ugyanis megújult néven, de változatlan lelkesedéssel győzedelmeskedtek és hódították meg ismét a lángosrajongók szívét. Ezzel immár az egymást követő harmadik évben érdemelték ki a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója” címet, mely mellé 500 liter minőségi napraforgó-étolaj nyeremény társul. Mi a titkuk?
„Véleményem szerint, ami miatt a legtöbben szeretnek bennünket, az a lángosunk tésztája, melyet sikerült úgy kikísérleteznem, hogy az nem szívja magát tele olajjal. A kínálatunkat tekintve a klasszikus ízek mellett évek óta rendkívül népszerűek a juhtúróval és csülökkel töltött lángosaink, ami miatt sokan akár a másik partról is átjönnek, hogy megkóstolják. Mindezt természetesen igyekszünk évről évre változatlan, magas minőségben nyújtani vendégeinknek. Aki nálunk eszik, az biztos lehet abban, hogy minden alkalommal ugyanolyan gondossággal és minőségi hozzávalók felhasználásával sütjük kedvenc lángosát. Végül pedig nagyon fontos az, hogy nem veszítettük el lelkesedésünket. Már kora nyáron alig vártuk, hogy elinduljon a verseny, amire minden évben nagyon készülünk és igyekszünk a legjobb formánkat hozni. Nagyon örülök, hogy ez idén is sikerült, külön köszönet ezért vendégeinknek, akik ismét bizalmat szavaztak nekünk” – nyilatkozta a különdíjas, Sárközi Ágnes.
A háromszoros különdíjas lángost, az érdeklődők kora tavasztól, egészen késő őszig minden szombaton a Tihanyi Piac Placcon kóstolhatják meg, ezen kívül számos Balaton környéki eseményen is megfordul a lángossütő csapata.
A verseny ugyan lezárult, de az országos lángos adatbázis a www.langosvoks.hu oldalon továbbra is segítségünkre lehet, amennyiben egy igazán finom, ropogós lángosra szeretnénk ráharapni. A Vénusz Lángos Voks versenyen idén 657 lángosozót jelöltek, így bőven van miből szemezgetni.


Kapcsolódó cikkeink