Hard seltzer palackozót helyez üzembe a Molson Coors
A Molson Coors Burton-upon-Trentben található üzemének mintegy 25 millió fontos fejlesztése részeként palackozó telepítését tervezi új, még fejlesztés alatt álló hard seltzer márkája számára. Az üzemben az idei év elején piacra dobott 4%-os alkoholtartalmú Three Fold palackozása zajlik, és lehetőséget ad a cégnek, hogy az alkoholos vizek kategóriájában várható robbanásszerű növekedéssel lépést tartson.
A hard seltzerek iránti kereslet megugrása óriási növekedési lehetőséggel kecsegtet a vállalat szerint, amelynek vezetősége szerint az italféleség legalább akkora népszerűségre tesz majd szert Európában, mint az Egyesült Államokban.
A beruházás annak a több mint 100 millió fontos csomagnak a része, melyet a Molson Coors az elmúlt 10 évben az üzem modernizációjára fordított és melynek keretében a sör- és ciderpalackozó sorok a hatékonyság növelése érdekében fejlesztésre kerülnek.
Kapcsolódó cikkeink
Résztulajdont vásárol a Molson Coors a Fever-Tree-ben
A Molson Coors 8,5%-os részesedést szerez a brit Fever-Tree-ben egy…
Tovább olvasom >Triplázott a Borsodi – 2025-ben is Legjobb Munkáltató minősítést kapott
A Borsodi Sörgyár idén immár harmadik alkalommal kapta meg a…
Tovább olvasom >Signature 40 újra – Szintet lépett a Signature Platform: elindult a Signature Alumni Club
2024-ben soha nem látott magaslatokra ért a Signature 40 lista.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >