Hard seltzer palackozót helyez üzembe a Molson Coors
A Molson Coors Burton-upon-Trentben található üzemének mintegy 25 millió fontos fejlesztése részeként palackozó telepítését tervezi új, még fejlesztés alatt álló hard seltzer márkája számára. Az üzemben az idei év elején piacra dobott 4%-os alkoholtartalmú Three Fold palackozása zajlik, és lehetőséget ad a cégnek, hogy az alkoholos vizek kategóriájában várható robbanásszerű növekedéssel lépést tartson.
A hard seltzerek iránti kereslet megugrása óriási növekedési lehetőséggel kecsegtet a vállalat szerint, amelynek vezetősége szerint az italféleség legalább akkora népszerűségre tesz majd szert Európában, mint az Egyesült Államokban.
A beruházás annak a több mint 100 millió fontos csomagnak a része, melyet a Molson Coors az elmúlt 10 évben az üzem modernizációjára fordított és melynek keretében a sör- és ciderpalackozó sorok a hatékonyság növelése érdekében fejlesztésre kerülnek.
Kapcsolódó cikkeink
Az USA-ban gyártja nyártól a Molson Coors a Peroni Nastro Azzurro-t
Az USA-ba helyezi át a Peroni Nastro Azzurro olasz sörmárka…
Tovább olvasom >Új Captain Morgan koktéllal növeli jelenlétét a Diageo az RTD-italok piacán
Az egyre bővülő dobozos alkoholos-ital kategóriában nagyobb jelenlétre vágyó fűszeres…
Tovább olvasom >Bízik a Molson Coors a sörben
A Molson Coors legfontosabb márkái a kategóriában növekedtek az elmúlt…
Tovább olvasom >További cikkeink
A hulladék körforgásáról fejlesztett új oktatási modulokat a Coca-Cola Magyarország
A körforgásos gazdaság alapjairól, és a víz, valamint az energia körforgásáról szóló, online tananyag…
Tovább olvasom >Fidelity: Három téma, ami Q3-ban alakítja a befektetéseket
Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági…
Tovább olvasom >Rekord nyereséget értek el a saját márkák az év első felében az Egyesült Államokban
Új csúcsokat értek el a sajátmárkás termékek 2024 első felében…
Tovább olvasom >