Happy Hour a Starbucks-ban

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 10. 09:27

A nyári hőségre és a Frappuccino® italok népszerűségére való tekintettel a kávézólánc 2011. június 14-től egy héten át 17 és 20 óra között 50%-os kedvezménnyel kínálja vendégeinek kedvenc nyári frissítőjüket, a Frappuccino® Blended Beverage italokat.

A Starbucks idén nyáron újraalkotta az 1995 óta létező italkülönlegességét, a Frappuccino®-t. A hűs finomság 2011-től már személyre szabható változatban várja a kávézólánc vendégeit, így garantálva, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes ízvilágot. A Frappuccino® a Starbucks eddigi italaihoz hasonlóan kiváló minőségű alapanyagokból készül, azonban a hozzávalók listája kizárólag a vendégek ízlésén múlik. A tökéletesség elérésének érdekében a tej kiválasztásától, a kávé intenzitásának meghatározásától egészen az ital ízesítéséig minden szabadon alakítható. Kedvcsinálóként a Starbucks elkészített három finomabbnál finomabb Frappuccino®-t a több mint 1000 lehetséges variáció közül. A szójatejből készült Soy Straberries and Cream Frappuccino®, a kalóriaszegény, mégis ízletes Mocha Light Frappuccino® és az extra adag kávéval elkészített, tejszínhabos Extra Coffee Caramell Frappuccino® hihetetlen népszerűségre tett szert a Starbucks hazai vendégeinek körében is.

A Starbucks Magyarország egy éves évfordulójának alkalmából kihagyhatatlan akcióval ajándékozza meg vendégeit. 2011. június 14-től 20-ig a Starbucks kávézóiban délután 17 és 20 óra között 50%-os kedvezménnyel vásárolhatunk meg bármely Frappuccino® italkülönlegességet, tetszőleges méretben. Tökéletes alkalom ez a közös ünneplésre és a hosszú hétvége kellemes élményeinek meghosszabbítására.

Kapcsolódó cikkeink