Hamisítatlan gourmet-élmény kávéval is a CBA üzletben

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 01. 20. 08:48

A belváros szívében, Budapest leghíresebb bevásárlóutcájában, egy patinás, műemlékvédett épületben működik a CBA-hálózat egy különleges gyöngyszeme, a CBA Corso Gourmet üzletház. A háromszintes, exkluzív hangulatú üzlet az élelmiszer-kínálat számos különlegességét vonultatja fel vásárlóinak. Az egyik újdonság a Douwe Egberts területszelektált kávékülönlegességei, az Omnia Reserve szemes kávékat felsorakoztató kávéspolc.

Az innovatív kávéspolc csupán néhány hete erősíti a bolt kínálatát, amelynek megtervezésére és kivitelezésére még idén áprilisban tenderkiírás született. A feladat egy ízlésesen „márkásított”, kiváló szakmai tudást bemutató kávépolc kialakítása volt egy interaktív, automata kávéőrlő beépítésével együtt. A tervezésnél figyelembe kellett venni az üzlet kialakítását, stílusát, valamint az Omnia márka imidzsét.

A tendert az instore terület egyik elismert képviselője, az In-store Team Trade Marketing Kft. nyerte, akik egy kávéházi élményt nyújtó kávéspolcnak álmodták meg a bemutatást. A megvalósítást nagyhírű lakberendező és egy világhírű kivitelező csapat segítette.

Kapcsolódó cikkeink