Hamarosan nyit a SignExpo reklámdekorációs szakvásár

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 05. 23. 10:57

Hamarosan megnyitja kapuit a hazai reklámdekorációs és nyomdaipari szakkiállítás, a SignExpo és PPDexpo a budapesti BOK Csarnokban. 

Minden, ami print

Széles szakmai programmal, díjátadókkal, workshopokkal és állandó bemutatókkal várják a látogatókat az esemény szervezői, a Sign&Display magazin és a Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesület!

Ejtsünk a programokról néhány szót:

Minden, ami print

„Széleskörű összefogásban megvalósuló projekt, ahol élettereken és állomásokon keresztül mutatjuk be 200 m2-en, hogy mi mindenben tudjuk segítségül hívni a nyomtatási technológiákat, hogy egyedivé varázsoljuk környezetünket” – meséli magazinunknak Czakó Miklós, a Sign&Display magazin egyik felelős kiadója. „Partnerünk, az Eurojet segítségével olyan partnereket tudtunk bevonni, mint a Dél-Kon-Tex Dress, a Dessin Design, az Akvawall, a JULIUS-K9® és a Halq, de csatlakozott hozzánk a Digitmaster és a Kvint-R is. Utóbbi cégek a „Nyaralás” és a „3D nyomtatás” témaköreit ölelik fel a „Minden, ami print” területén”. 

Fixfolia Wrap Station

A cég standján akár évek után is nyom nélkül eltávolítható Avery Dennison fóliával születik újjá egy Jeep Wrangler Rubicon. A kivitelezés csak akkor egyszerű és gyors, ha gyakorlott kezek végzik (ez esetben mindössze négy), és a látványos munkát személyesen, akár interaktív módon követhetjük végig. Kiss Lajos „Luigi” fóliázómester és signkészítő hangsúlyozta: a SignExpó     n másodmagával, élőben készíti el a jármű új külsejét.

Jelentkezz most mindhárom napra, mindkét kiállításra mindössze 1 jeggyel, ingyenesen!

Időpont: 2022. május 24-26.

Helyszín: BOK Csarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

Regisztráció: https://www.regexpo.hu/signexpo/newreg.php?tip=9&meghivoCegId=CwImYRfo1BuTYtXS4

További információ: https://signexpo.hu/ 

Kapcsolódó cikkeink