Hamarosan itthon is nyit a Marché
Május végén az M1-es autópálya mosonmagyaróvári pihenőiben, a két oldalon adnák át egy-egy körülbelül 400 négyzetméteres éttermet.
A svájci Mövenpick tulajdonában álló
lánc az ún. front cooking technológiával
dolgozik, azaz minden a vendég szeme előtt készül.
Az önkiszolgáló rendszer esetükben azt
jelenti, hogy a vendégek szinte mindent maguknak tálalnak
fel.
Ausztriában egy szerényebb étkezés
10 euróba kerül a Marchénál, itthon
várhatóan ennél szolidabbak lesznek az árak.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Budapest éjszakai élete fordulóponthoz ért: tömegturizmus helyett minőségi újragondolásra van szükség
A hajdani pezsgő budapesti éjszakai élet mára látványosan megkopott –…
Tovább olvasom >A szlovének több mint fele Horvátországban nyaralna az idén
A szlovének 71 százaléka tervez nyaralást az idén, és a…
Tovább olvasom >