Hagyományos, mégis trendi – A 2018-ban bevezetésre került Gyulai Grillkolbász termékcsalád a magyar bírálókat is meggyőzte
A 150 éves gyulai húsipar évfordulóját ünneplő Gyulahús Kft. a Parlamentben veheti át legújabb elismerését. Az egyik legfiatalabb termékcsaládunk ötvözi a tradíciót és a XXI. századi fogyasztók elvárásait. A Gyulai Grillkolbász termékek fejlesztése valódi piaci igényekre épül. Több fordulóban teszteltük mind hazai, mind nemzetközi piacokon, mielőtt piaci bevezetését véglegesítettük.
Hagyományos, mégis trendi. A „Gyulai” ízvilágot követő, de a nemzetközi ízpreferenciákra is kitekintő grillkolbászcsalád. Többféle kiszerelése, izgalmas ízválasztéka méltán teszi népszerűvé a fogyasztók körében. Változatosan elkészíthető, grillen, serpenyőben sütve, akár főzve is fogyasztható, így könnyedén beilleszthető glutén- és laktózérzékenyek étrendjébe is.
Nagy öröm számunkra, hogy hazai és nemzetközi bírálatokon folyamatos visszajelzést kapunk termékeink minőségéről. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Az innováció a túlélés kulcsa
Hetedik alkalommal került sor az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat…
Tovább olvasom >KOCH’s – a konstans magas minőségű hazai termelés szolgálatában
A KOCH’s évszázados tradíciókra építve napjainkra nemzetközi szinten is elismert…
Tovább olvasom >Átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit
Átadták az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) pályázat kitüntetéseit csütörtökön…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >