Ha karácsony – akkor hal

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 12. 11. 17:38

A friss, megbízható minőségű hal beszerzése az ALDI-ban rendkívül egyszerű, hiszen az áruházlánc számos, felelős haltenyésztésből származó friss tengeri és édesvízi hallal várja vásárlóit.

A tengeri halak kedvelői számára jó választás lehet az aranydurbincs, a farkassügér vagy a könnyen és gyorsan elkészíthető norvég lazacfilé, amely friss burgonyapürével, párolt zöldségekkel körítve tökéletes főfogás. Az ALDI kínálatában kapható ASC-tanúsítvánnyal rendelkező füstölt lazacfilé is, amely akár a családi karácsonyi reggelik, brunchok sztárjává válhat. A tanúsítvány a kiváló minőség záloga, hiszen megszerzése csak abban az esetben lehetséges, ha a haltenyészetben a vízminőség, a halak egészsége és élelmezése mellett a munkakörülmények és a környező területek minősége is megfelel az elvárt követelményeknek.

Az édesvízi halak közül az ünnepi asztal dísze lehet a pisztráng, amelynek az elkészítése viszonylag egyszerű. A friss, tisztított halat kevés zöldfűszerrel, citrommal, pici sóval ízesítve süthetjük sütőben vagy serpenyőben. Hamar elkészül, ízletes húsát szinte biztos, hogy mindenki szeretni fogja. A karácsonyi halas menük elkészítésénél is számíthatunk az ALDI-ra.

Címkék: