Gyors segítség a Borsoditól a nehéz helyzetű településeknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 19. 00:00

A rendkívüli időjárás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megye településein kialakult katasztrofális helyzet megoldása érdekében a Borsodi Sörgyár Zrt. 3 millió Ft rendkívüli adomány átutalásáról döntött.

A megyei Vöröskereszt szervezetének eljuttatott segítséget a vállalat kifejezetten a megye településeinek esőzés és áradás okozta rendkívüli helyzeteinek kezelésére irányozta elő. „Kérjük egyben azokat a vállalatokat, magánszemélyeket, akik adománnyal, vagy személyes közreműködéssel tudnak segíteni a károsultaknak, csatlakozzanak minél többen!” – nyilatkozta Dr. Stefánkovits Ildikó, a Borsodi Sörgyár Zrt. jogi ás vállalati kapcsolatok igazgatója.
A sajtóban megjelent hírek, illetve a helyi forrásokból származó információk birtokában a Borsodi Sörgyár Zrt. vezetősége a lehető leggyorsabban döntött arról, hogy pénzadománnyal segíti a régióban nehéz helyzetbe került településeket, családokat. „A pénzadomány mellett igyekszünk folyamatos kapcsolatot fenntartani a megyében dolgozókkal, hogy egyéb források mozgósításával is segíteni tudjunk. Felvettük a kapcsolatot a régióban működő kereskedelmi partnereinkkel, hogy ők is kapcsolódjanak be a mentésbe erejükhöz mérten.” – egészítette ki Stefánkovits Ildikó. 
Kapcsolódó cikkeink