Gyors lábú pincérek versenye a Le Meridienben
A szálloda a Francia hetek alkalmából immár negyedszer rendezte meg a pincérfutó versenyt.Április 29-én a Meridien
Deák Ferenc utcai bejáratánál startoló
versenyen a pincérek futva tették meg a Belvárosban
kijelölt útvonalat, kezükben tálcával
és itallal teli poharakkal. Az indulók nevezési
díját a beteg és hátrányos
helyzetű magyar gyerekeket támogató Robert Burns
International Alapitvány javára fordítják
a szervezők
A leggyorsabb lábú
pincérnek Kovacsik Dániel – Corinthia Grand Hotel
Royal, és Vértes Balázs – Hotel Marriott,
Navracsics Antal – Kempinski Hotel bizonyult. A pincérnők
közül Váradi Nóra a Corinthia Grand Hotel
munkatársa bizonyult a leggyorsabbnak. Az idén először
megrendezett Royal Food & Beverage menedzserek kategóriában
Badr Bennis – Le Meridien Budapest, a Chef-ek kategóriában
Rumi Mihály – Kempinski Hotel nyert.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >