Gyors, kényelmes szőrtelenítés – borotvával

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 05. 01. 08:00

A női szőrtelenítés ma már a jól ápoltság része, s mint ilyen, egyre fontosabb szerepet tölt be a magyar hölgyek életében is. A sima bőr eléréséhez három különböző módszer közül választhatnak a nők. Mint Papp András, a Gilette vállalati külső kapcsolatokért felelős menedzsere elmondta: a krémes szőreltávolítás, a borotválás és az epilálás „rajongótábora” viszonylag stabil, a fogyasztók a módszerhez általában hűek, de mivel nagyon árérzékeny a kategória – főleg a borotválás –, az újdonságok, promóciók könnyen elcsábítják a vásárlókat. Lassú fejlődés érezhető a minőségi borotvák irányába, de a forgalom legnagyobb részét még mindig a csomagban értékesített eldobható borotvák teszik ki.
A Gilette alapos kutatással készítette elő tavaly a Venus Divine termékcsalád bevezetését, a felső kategóriás női borotva meghozta a várt eredményt. Idén márciusban került a boltokba a Venus Divine Breeze, amelyen a borotvafejet borotvazselé párna veszi körül, ami vízzel érintkezve krémes réteget képez a bőrön, és könnyed, alapos szőrtelenítést tesz lehetővé.
A Wilkinsonnál a termékfejlesztés fő iránya továbbra is a kényelem és irritációmentesség. Az Intuition 2in1-ben rendszerkészülék használatához nem szükséges sem borotvahab, sem gél, krémezőgyűrűje betölti ezt a szerepet is. Az idén megújult a termékcsalád, többek között ergonomikusabb nyelet kapott, tájékoztat Sebők Zita marketingmenedzser.
A cég másik ez évi újdonsága az Extra 3 Beauty. A három pengével rendelkező, eldobható borotva billenőfejének köszönhetően extra közelséget tesz lehetővé, krémezőcsíkja pedig E-vitamint tartalmaz.

Kapcsolódó cikkeink