Győrben is sütik az okoscipókat

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 08. 27. 11:22

A COOP Győr Zrt. 140 településen szerzett jogot a Vitajó cipók gyártására és forgalmazására.

Megkezdte a Vitajó cipók gyártását és forgalmazását (az Okos Élelmiszer Kft.-vel kötött termelői-piaci franchise szerződés alapján) a COOP Győr Zrt. A COOP Szolnok-csoport tagjaként a cég Győr-Moson-Sopron és Jász-Nagykun-Szolnok megye jelentős részén, valamint Komárom és Fejér megye egyes részein, csaknem 140 településre kapott területi kizárólagosságot, ahol a COOP-boltokat, a CBA-kat, a Real-okat, a független magánhálózatokat és -kereskedőket is elláthatja.

Tudományosan igazolt

A Smart Food (Okos Élelmiszer) kutatási program keretében a Hajdúsági Sütödék-csoporthoz köthető cégek az elmúlt 17 évben több tudományosan igazoltan kedvező élettani hatású sütő- és édesipari brandet fejlesztettek ki. Tavaly léptek piacra első márkájuk, a Vitajó cipó változataival, amelyeknek az elmúlt egy évben fogyasztói áron számolva több mint 400 millió forintos piaca épült ki, döntőrészt a kelet magyarországi régióban.
A termékek hazai és nemzetközi piaci elterjesztésére a Hajdúsági Sütödék-csoport speciális termelői-piaci franchise rendszert dolgozott ki az elmúlt évben, melynek első szereplője Magyarországon a COOP Győr Zrt., de (mint Szakács Tamástól, az Okos Élelmiszerek Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk) társaságuk idehaza és külföldön is több céggel tárgyal e kuriózumnak számító termelői-piaci franchise-rendszer bővítéséről.

Kapcsolódó cikkeink