Győr-Moson-Sopron megyében talált gazdára a METRO nyereményautója

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 21. 13:14

A METRO Kereskedelmi Kft. a tavalyihoz hasonlóan idén is autós nyereményjátékra invitálta a Fine Food és Fine Dreaming sajátmárkás termékek vásárlóit: ebben az évben Erdős Zoltán tényői vállalkozó nyerte meg a fődíjat, a Nissan NV200 típusú kisteherautót.

A Nissan haszongépjármű nemcsak családi autóként fog funkcionálni, hanem vállalkozásában is jó hasznát veszi majd a nyertes: élelmiszer-kereskedőként ugyanis nagy szüksége van egy olyan kisáru szállító autóra, amely könnyen pakolható.

A fődíj mellett a METRO áruházanként 3 db, összesen 39 db egyenként bruttó 25.000 Ft értékű METRO vásárlási utalványt is kisorsolt a kampányban, amelynek középpontjában a Fine Food és Fine Dreaming sajátmárkák álltak. A Fine Food termékcsalád finomságokat, minőségi ételeket kínál, a Fine Dreaming szépségápolási cikkeket kiváló minőségben, elérhető áron, dinamikusan bővülő választékban.

„Külön öröm számunkra, hogy termék- és szolgáltatáskínálatunk mellett egy kisteherautóval is segíthetjük a nyereményjáték győztesének vállalkozását. Akárcsak tavaly, most is olyan vállalkozónak adhatjuk át az autót, akinek erre nagy szüksége van” – mondta el a mai átadáson Dávid Gábor, a METRO Kereskedelmi Kft. Vevőmenedzsment igazgatója

Kapcsolódó cikkeink