Gyerekétel-kreátorral együttműködve kínál az Aldi olcsó uzsonnásdoboz-ötleteket az Egyesült Királyságban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 23. 09:50

Az Aldi Rachel Stirling gyermekétel-kreátorral együttműködésre lépve fejleszt 5 fontnál olcsóbb  uzsonnnásdoboz-ötleteket a félév után az iskolába visszatérő gyerekek számára.

Az öt recept igyekszik a gyerekek érdeklődését fenntartani úgy, hogy olcsó marad: szerepel benne reggeli muffin szendvics, sajt- és zöldségspirál, csirkés-répás mini kolbászos tekercs, csokoládés és cukkinis brownie muffin, valamint pepperónis pitta pizza zöldségekkel.

Az ételötletekben szereplő összes hozzávaló kapható a diszkontlánc valamennyi üzletében.

„Az ebédidő sok szülő számára küzdelmes, és igazi kihívást jelent új ötletekkel előállni, hogy az uzsonnásdobozok egyszerre legyenek szórakoztatóak és értékesek – különösen akkor, amikor a családoknak összébb kell húzniuk a nadrágszíjat” – mondta a The Lunchbox Mama, Rachel Stirling.

„De az uzsonnásdobozok nem kell, hogy unalmasak legyenek – eltökéltem, hogy az Aldival együtt megmutatom, hogy rengeteg módja van annak, hogy az uzsonnásdobozokat izgalmasabbá tegyük úgy, hogy közben tápláló ételeket biztosítunk a gyerekeknek az iskolában.”

Mindeközben az Aldi és a szupermarket-óriások az iskolai félévkor indított kezdeményezéseikkel a megélhetési válság közepette igyekeznek a családoknak segíteni az iskolai szünidő költségeit a lehető legalacsonyabban tartani. Az ajánlatok között szerepel a Tesco, az M&S és a Morrisons „a gyerekek ingyen esznek” programja, az Asda 1 fontos gyerekmenüje és az Iceland ingyenes iskolai étkezési utalványai.

Grocery Gazette

Kapcsolódó cikkeink