Gundel Károly Gasztronómiai díj alapításról döntött az MVI
2013 július 9-én gyűlést tartott a Magyar Vendéglátók Ipartestületének Etikai bizottsága, ahol döntés született a Gundel Károly Gasztronómiai díj megalapításáról (ennek előkészületiről olvasóinkat is többször tájékoztattuk). A szakmai díj évente kerül kiadásra, 3 kategóriában. Odaítélésének feltételei kidolgozás alatt állnak.
A kibővített ülésen a bizottság tagjai mellett részt vett Gundel János, A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara Vendéglátás Intézeti Tanszékének docense, valamint Kiss Imre, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >