Gundel Károly Gasztronómiai díj alapításról döntött az MVI
2013 július 9-én gyűlést tartott a Magyar Vendéglátók Ipartestületének Etikai bizottsága, ahol döntés született a Gundel Károly Gasztronómiai díj megalapításáról (ennek előkészületiről olvasóinkat is többször tájékoztattuk). A szakmai díj évente kerül kiadásra, 3 kategóriában. Odaítélésének feltételei kidolgozás alatt állnak.
A kibővített ülésen a bizottság tagjai mellett részt vett Gundel János, A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara Vendéglátás Intézeti Tanszékének docense, valamint Kiss Imre, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >Durva áremelkedés jöhet: akár 1000 forinttal is drágulhat egy doboz cigaretta
Komoly drágulás fenyegeti a dohányosokat Magyarországon: az Európai Bizottság új…
Tovább olvasom >