Gundel Károly Gasztronómiai díj alapításról döntött az MVI
2013 július 9-én gyűlést tartott a Magyar Vendéglátók Ipartestületének Etikai bizottsága, ahol döntés született a Gundel Károly Gasztronómiai díj megalapításáról (ennek előkészületiről olvasóinkat is többször tájékoztattuk). A szakmai díj évente kerül kiadásra, 3 kategóriában. Odaítélésének feltételei kidolgozás alatt állnak.
A kibővített ülésen a bizottság tagjai mellett részt vett Gundel János, A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara Vendéglátás Intézeti Tanszékének docense, valamint Kiss Imre, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Beérkeztek az első pályázatok a kistelepülések italüzleteinek 3 milliós támogatására
Beérkeztek az első pályázatok a kistelepülések italüzleteinek 3 milliós támogatására,…
Tovább olvasom >Harmadik lett a Tokaji borvidék fenntartható turisztikai projektje egy világversenyen
A természet és táj kategóriában harmadik lett a Tokaji borvidék…
Tovább olvasom >