Gundel Károly Gasztronómiai díj alapításról döntött az MVI
2013 július 9-én gyűlést tartott a Magyar Vendéglátók Ipartestületének Etikai bizottsága, ahol döntés született a Gundel Károly Gasztronómiai díj megalapításáról (ennek előkészületiről olvasóinkat is többször tájékoztattuk). A szakmai díj évente kerül kiadásra, 3 kategóriában. Odaítélésének feltételei kidolgozás alatt állnak.
A kibővített ülésen a bizottság tagjai mellett részt vett Gundel János, A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara Vendéglátás Intézeti Tanszékének docense, valamint Kiss Imre, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Szállodák a fenntarthatóságért
Becslések szerint a kereskedelemben keletkező élelmiszer-pazarlás 10%-áért a szállodák felelősek…
Tovább olvasom >Fagylalttorta Disneylandben – A nap videója
Így készül a Miki egér torta a Disney Springs-i Amorette…
Tovább olvasom >