Gundel Károly Gasztronómiai díj alapításról döntött az MVI
2013 július 9-én gyűlést tartott a Magyar Vendéglátók Ipartestületének Etikai bizottsága, ahol döntés született a Gundel Károly Gasztronómiai díj megalapításáról (ennek előkészületiről olvasóinkat is többször tájékoztattuk). A szakmai díj évente kerül kiadásra, 3 kategóriában. Odaítélésének feltételei kidolgozás alatt állnak.
A kibővített ülésen a bizottság tagjai mellett részt vett Gundel János, A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara Vendéglátás Intézeti Tanszékének docense, valamint Kiss Imre, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >