Gundel Károly-díj 2017
Az MVI idén már negyedszer intézett felhívást a szakmához, döntsék el az ipartestülethez írásban elküldött jelöléseikkel, ki kaphatja 2017-ben a magyar vendéglátásban jelenleg megszerezhető legnagyobb elismerést, a Gundel Károly-díjat. Mint ismeretes, a díjra az jelölhető, aki minimum 25 éve jelen van a magyar vendéglátásban, saját területén kiemelkedően sikeres, szakmai múltja feddhetetlen, életútja példamutató, ápolja a magyar vendéglátás történelmi hagyományait, és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, támogatja a fiatal generáció szakmai fejlődését, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.
A díjat a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman. Az Ipartestület a díjazottak nevét lapzártánk után, szeptember 22-én a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra. A kitüntetés átadására ünnepélyes keretek között november 19-én, vasárnap 12:00 órakor megrendezendő MVI Gálaebéd keretében kerül sor a szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével Budapesten, az Öböl Ház Rendezvényközpontban. //
Kapcsolódó cikkeink
Szakmai elismerés az ipartestületnek
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén újra bekerült a TOP10 meghatározó,…
Tovább olvasom >Kedden jelölhet utoljára, ki kapja az idei Gundel-díjat
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >Számít az Ön véleménye!
2024-ben már 11. alkalommal hirdet felhívást az MVI Gundel Károly-díjra jelölésre.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Lanyhul a horvát ingatlanláz: új célpontokat keresnek a befektetők
Évek óta töretlenül népszerű volt a horvát tengerpart a cseh…
Tovább olvasom >Újra magyar tulajdonba került a legendás Budapest Marriott Hotel
Többkörös, nemzetközi tender után a BDPST Group és a Gránit…
Tovább olvasom >Negyedével csökkentek tavaly a közvetlen külföldi beruházások Közép-, Kelet- és Délkelet Európában
Negyedével csökkentek tavaly a közvetlen külföldi befektetések Közép-, Kelet- és…
Tovább olvasom >