GS1 Magyarország: Jön a 2. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferencia

Szerző: Gyarmati Orsolya Dátum: 2021. 11. 16. 19:00

A digitalizáció annyit fejlődött egy év alatt, mint az azt megelőző tíz évben összesen. A digitalizáció jelenlegi és új útjait mutatja be a GS1 Magyarország által megrendezendő 2. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferencia.

Az idei konferencia célja, hogy a nap folyamán négy szektor – élelmiszeripar, egészségügy, építőipar és logisztika – képviselői bővíthessék ismereteiket a digitális világ nyújtotta legújabb lehetőségek terén. Az online konferencia keretében számos működő digitális példát ismerhetnek meg résztvevőink a különböző szektorokat képviselő előadóinktól.

Az eseményre 2021. november 24-én, szerdán 9:00-17:00 óra között kerül sor a Microsoft Teams-en. (A regisztrációs linkhez görgessen lejjebb!)

A COVID-19 időszaka megkerülhetetlen, ha a jelenkori digitalizációról beszélünk. A konferencián kiderül, milyen hatással volt a Covid a fogyasztásra, a vásárlási szokásainkra, a kiskereskedelmi forgalomra, mi az, ami ebből hosszú távon velünk marad, és mi az, amit magunk mögött hagyunk. A digitális nyomonkövetési rendszerek lehetőséget adtak arra, hogy az elmúlt időszakban az érintett szakemberek hatékonyabban harcolhassanak a járványügyi helyzettel. Megismerhetjük a Te-Food és a DHL rendszerét és az általuk tapasztaltakat a gyakorlatban.

Fontos, hiánypótló előadások várhatók a konferencián

Az online konferencia során többek között szó esik a ’21-27-es EU-s költségvetési időszakban várható legfontosabb pályázati változásokról, irányokról, szó lesz a jelenleg is elérhető, illetve a tervezés alatt álló kiírásokról. A résztvevők átfogó képet kaphatnak az előttünk álló pályázati időszak legfontosabb információiról, amelyekkel sikerrel pályázhatnak digitális fejlesztésekre is.

Napjaink szintén mindenki által ismert kulcsszava a blockchain, így ez a téma is helyet kapott az idei online konferencián. A résztvevők betekintést kapnak az Európai Blockchain Szolgáltatási Infrastruktúra (EBSI) programjába, a hálózatban megvalósítható gyakorlati példákat ismerhetnek meg, valamint az Európai Egészségügyi és Digitális Végrehajtó Ügynökség támogatásával megvalósuló magyar EBSI node fejlesztési projekt részleteibe is betekinthetnek.

Regisztrálj és vegyél részt az eseményen!

Az üzleti folyamatok hatékonyabbá tételének terén is van új a nap alatt. A konferencia résztvevői megismerhetik a GS1 Magyarország saját fejlesztésű SzabványMenedzser szolgáltatását, amely abban segít a gyártóknak, kereskedőknek, hogy mélyebb szabványismeret nélkül is képesek legyenek gyorsan és pontosan elkészíteni termékeik globálisan egyedi azonosítószámait és vonalkód jelképeit. A kereskedők által elvárt címke sablonok mellett a GS1 biztonságos online adattárolást is kínál. Emellett megismerhetnek a résztvevők több folyamatfejlesztést támogató, korszerű digitalizációs megoldást, amelyek közül a komplex logisztikai rendszerek szimulációs vizsgálati módszereibe, valamint a lean és a szimuláció integrációs lehetőségeibe is betekintést kaphatnak.

A konferencia előadói:

Dr. Szócska Miklós Egyetemi docens, intézetvezető, az egészségügy átalakításának szakértője, 2010 és 2014 között a Nemzeti Erőforrás Minisztérium majd Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára

Kurucz Péter, Kereskedelmi igazgató CEE – NielsenIQ

Klekner Péter, Ügyvezető – Kifli.hu

Mike Meakin, Vice President Global Quality Regulatory & Compliance at DHL Supply Chain

Knut Jøssang Product Manager Digital Solutions, PIPELIFE Norge AS

Dr. habil. Tamás Péter MLBKT-Logisztika 4.0 tagozat vezetője; intézetigazgató egyetemi docens Miskolci Egyetem

Andorka Miklós Stratégiai igazgató MAPI-csoport

Árokszállási Erik CEO, TE-FOOD International GmBH

Országh Örs, CEO, Blockchain Competence Center

Dálnoki Ádám, Ügyvezető, BauApp

Vatai Krisztina, Üzletfejlesztési igazgató, GS1 Magyarország

Krázli Zoltán, Szektormenedzsment igazgató, GS1 Magyarország

Egri Judit és Csordás Bence, Szabványszakértők, GS1 Magyarország

 

A részletes program megismeréséhez és a regisztrációhoz kattintson IDE:

https://www.gs1hu.org/digitalis-kihivasok-digitalis-valaszok-2

(X)

Kapcsolódó cikkeink