Növekedési stratégia alakítja át az Invitech Solutionst

Szerző: jungandrea Dátum: 2017. 12. 01. 16:53

Horváth Balázs

Növelni kívánja részesedését a hazai ICT-piacon az Invitel Csoporthoz tartozó, üzleti ügyfeleket kiszolgáló telekommunikációs és informatikai vállalat, az Invitech Solutions. Ennek érdekében a cég egyrészt egységes értékesítési és ügyfélkiszolgálási szervezetet hozott létre, amely magában foglalja a nagyvállalati és kormányzati szektort, valamint a korábbi középvállalati szegmenst, másik lépésként egy szervezeti egységbe integrálta a szolgáltatások fejlesztését és piacra vitelét támogató kompetenciákat.

Marton László

Az üzleti ügyfélkapcsolatokat összehangoló Kormányzati Igazgatóság vezetője Marton László lett, a Stratégiai és Marketing Igazgatóságot pedig, mely a stratégiai tervezés, üzletfejlesztés, kontrolling, üzleti intelligencia, termékmenedzsment és marketing feladatait biztosítja, a társasághoz 2016 elején érkezett Horváth Balázs vezeti.

A növekedési terv részeként az Invitech Solutions új ügyfélportált is bevezetett, ahol partnerei szinte valós időben nyomon követhetik kéréseik teljesítését, a cég ezenkívül jelentős akvizíciókra készül, továbbá részt vesz a júniusban létrejött magyarországi 5G Koalíció munkájában is, telekommunikációs mobiltechnológia széles körű hazai elterjedésén dolgozik. //

 

Kapcsolódó cikkeink