Grillezés a szobában
Fondue és asztali wok – a „hozzáadott élmény” sütéssel kapcsolatos fajtái közül ezekre már korábban is láthattunk példát Európában is, de a grillezés eddig csak a kerthelyiséggel rendelkező üzletek privilégiuma volt.Most zárt étteremhelyiségben is használható grillezőt kínál egy angol vállalkozás. A Cobb BBQ-nak nevezett szerkezet lángok helyett intenzív hőhatással készíti el a benne sülő ételeket, így nem képződik füst a szobában, a sütési mód ráadásul egészségesebb is, mert a szerkezet elvezeti a sütéskor kiolvadó zsiradékot. A sokoldalú készülékben a grillezésen túl kenyeret, süteményeket is meg lehet sütni.
A szerkezet további előnye, hogy csak belül lesz forró, külső oldala nem veszi át a hőt, így még alkalmasabb a biztonságos beltéri használatra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni szállásárak 2025-ben: mérsékelt drágulás, de a főszezon még hozhat meglepetéseket
Ahogy közeledik a hosszú hétvége és az előszezon, egyre többen…
Tovább olvasom >NGM: a SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025 első negyedévében, mint tavaly
A SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025…
Tovább olvasom >Erős volt a turizmus első negyedéve – ágazati kitekintő
Bár márciusban 6%-kal elmaradt a turisztikai vendégforgalom a tavalyi szinttől,…
Tovább olvasom >