Grillezés a szobában
Fondue és asztali wok – a „hozzáadott élmény” sütéssel kapcsolatos fajtái közül ezekre már korábban is láthattunk példát Európában is, de a grillezés eddig csak a kerthelyiséggel rendelkező üzletek privilégiuma volt.Most zárt étteremhelyiségben is használható grillezőt kínál egy angol vállalkozás. A Cobb BBQ-nak nevezett szerkezet lángok helyett intenzív hőhatással készíti el a benne sülő ételeket, így nem képződik füst a szobában, a sütési mód ráadásul egészségesebb is, mert a szerkezet elvezeti a sütéskor kiolvadó zsiradékot. A sokoldalú készülékben a grillezésen túl kenyeret, süteményeket is meg lehet sütni.
A szerkezet további előnye, hogy csak belül lesz forró, külső oldala nem veszi át a hőt, így még alkalmasabb a biztonságos beltéri használatra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MTÜ: hatvanmillió forintos segítség a Hotel Silvanus helyreállításához
Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a…
Tovább olvasom >Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >Meglepő ízibridek – A nap képe
Szeretjük a csokoládét! Sokunk kedvenc chiliszósza pedig az évekkel ezelőtt…
Tovább olvasom >