Green Date néven új mentes termékcsaládot vezet be a Frostkrone
A Frostkrone Food Group Green Date néven a friss, leveles zöldségek ihlette mentes termékcsaládot vezetett be. A márkanév alatt elérhető nem elősütött, glutén-, laktóz-, tartósítószer- és ízfokozómentes termékeket egyaránt fogyaszthatják vegánok, vegetáriánusok és flexitáriánusok.
A Green Date válogatás különböző, gondosan válogatott és előkészített zöldséget – így többek között borsót, répát, kaliforniai paprikát, cukkinit, édesburgonyát és fodros kelt – tartalmaz. A cél minimális kezelési eljárással a lehető legtöbb tápanyagot megőrizni a zöldségekben.
A termékcsalád hatféle, a különböző kultúrák és konyhák ízvilágára jellemző és alapanyagait felhasználó snacket foglal magába. A Frostkrone termékfejlesztői ezeket úgy elegyítették, hogy abból új és izgalmas ízvilágok születtek. A fagyasztott termékek minisüti, krokett, golyó és burger formában kaphatók.
A termékek roppanósságukat a rostban, fehérjében, vasban, káliumban, E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag tigrismogyorónak köszönhetik.
Kapcsolódó cikkeink
Miért lett olcsóbb a laktózmentes tej? – árrésstop, rejtett haszonkulcsok és a „mentes” termékek trükkje
Meglepő eredményre jutott egy friss árösszehasonlítás: a kormány által bevezetett…
Tovább olvasom >Jelentős igény van a mentes termékekre
A mentes termékek piaca világszerte, így Magyarországon is dinamikusan bővül,…
Tovább olvasom >Glutén nélkül – új ízek, új lehetőségek
A gluténmentes termékek piaca az utóbbi években jelentős átalakuláson ment…
Tovább olvasom >További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a Nagycsaládosok Országos…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >